Novak Đoković trenutno sudjeluje na Serbia Openu, a velika podrška na tribinama mu je supruga Jelena Đoković. Jelena se na meču svog supruga pojavila u kombinaciji koja je mnoge zadivila.

Jelenu u posljednje vrijeme često možemo vidjeti u trendi komadima, a rekli bismo da nastavlja kombinirati i nositi trendove koje nam donosi ovo proljeće. Tako su ove sezone vrlo popularna multi-romantična izdanja, a Jelena se odlučila upravo na to. Naime, na tribinama se od glave do pete pojavila u bijelom, inače karakterističnom za sport kojim se njezin suprug bavi.

Novakova supruga pojavila se u bijelim trapericama, bluzi i tenisicama u istoj boji, a cijeli look zaokružila je bijelim perforiranim džemperom i šeširom.

Diskretan nakit i smeđe sunčane naočale upotpunile su njezinu kombinaciju za koju vjerujemo da će biti inspiracija mnogim damama.

Kada su frizure u pitanju, Jelena je imala ravnu kosu, dok joj je šminka bila vrlo diskretna na licu.

Veliki broj poznatih dama sve češće se može vidjeti u monokromatskim izdanjima kojima Jelena Đoković nije odoljela, a više njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji:

Profimedia Jelena i Novak Đoković u Dubaiju predstavili svoju zakladu