Navikli smo da je Novak Đoković i u najtežim situacijama nasmijan i miran. I to je jedna od karakteristika koja krasi šampione, pa ne čudi da se mnogi pitaju je li takav iza zatvorenih vrata, odnosno kad su kamere isključene i kad nije na terenu.

Iako Đokovići svoje živote skrivaju od očiju javnosti, u pojedinim intervjuima otkrili su se neki detalji, a jedno je jasno kao dan - Jelena i Novak beskrajno se podržavaju, u svemu funkcioniraju kao sat i drže se istih pravila kada obrazuju svoju djecu u pitanju.

Jelena Đoković i Novak Đoković imaju dvoje djece, Stefana i Taru
Profimedia 

Roditeljstvo su ozbiljno shvatili od prvog dana, a to mogu potvrditi i njihovi najmiliji i dadilje. Budući da je Novak često odsutan od kuće i ne može uvijek voditi svoje najmilije na putovanja, pogotovo one daleke, Jelena je ta koja preuzima ulogu stupa obitelji. I apsolutno uživa u tome, otkrio je izvor blizak portalu Hello.

Iako njezine odgojne metode izazivaju oprečne reakcije javnosti, čvrsto se drži pravila i principa koje je stvorila zajedno sa suprugom. U njihovom domu batina nije izašla iz raja.

Jelena Đoković sa sinom Stefanom Đokovićem
Profimedia 

'Stefan i Tara prva su generacija djece u našoj obitelji koja nikada nisu dobila batine. Dobivala sam ih od roditelja, majke prije mene, oca, djeda, bake, Novak također. Vjerujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promijeniti svijet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u mijenjanju povijesti i budućnosti', rekla je Jelena na jednom panelu.

Jelena Đoković sa kćeri Tarom Đoković
Profimedia 

Sedmogodišnjem Stefanu, koji je ove jeseni krenuo u školu, pomaže u izradi zadaće, a trogodišnja Tara rado otkriva tajne svijeta, uz izazovne zadatke kroz igru ​​koji omogućuju adekvatnu stimulaciju mozga. Budući da su i ona i Novak pobornici veganske prehrane, zdrave navike pokušavaju prenijeti na svoju djecu. Iako imaju pomoć u kući, Jelena im često priprema ukusna jela. Neke od njih možemo vidjeti na Instagramu. Njezin primjer slijede mnoge mame pa slobodno možemo reći da je postala uzor.

Dadilja njihove djece otkrila je i da su se odlično snašli u ulozi roditelja te da je u njihovom domu vladao sklad.

'Uz toliku posvećenost djeci, mi im ne trebamo', rekla je, a sada je i više nego jasno kakvi su Jelena i Novak izvan kamera i medijske pažnje.

 Još fotografija Jelene i Novaka pogledajte u galeriji: 

Instagram Jelena i Novak Đoković zajedno imaju sina Stefana i kćer Taru.