Jelena Đoković je trenutačno jedna od najpoznatijih žena u regiji.

Ona i Novak uvijek privlače pažnju, svojim neobičnim odabirima i načinom života, a prisjetimo se i nedavnih problema u Australiji s kojima se Novak susreo.

Tada je, kao i uvijek, Jelena ostala suzdržana, a o njenom privatnom životu ne zna se puno. Mnogi nisu ni svjesni da ima čak i mlađu sestru, koja je lijepa i jako joj sliči.

Marija Ristić zapažena je u javnosti i medijima nakon što je pratila i navijala za svog zeta na US Openu. Mnogima nije bilo jasno tko je lijepa crnka, no ubrzo je taj misterij razriješen.

Neko je vrijeme bila dio Zaklade Novak Đoković, ali nakon što se odlučila povući iz javnosti često je pisala na svom blogu, a neki od naslova njezinih tekstova su: 'Istina o mitovima', 'Najčudnija tajna' ,'Kako sam se zaljubila u Nicu' i tamo je podijelila svoja razmišljanja, motivacije i bavila se raznim temama. Posljednji tekst na blogu objavila je u siječnju 2019. godine.

Aktivna je na društvenim mrežama, a sudeći po profilu, dosta vremena provodi u prirodi, s konjima i na putovanjima.

U zadnje vrijeme često objavljuje fotografije na kojima su konji, jahanje i sve ostalo povezano s takvom vrstom biznisa. Čini se da su Marija i suprug započeli neku vrstu rekreacijskog centra ili škole za jahanje. To nas ne čudi jer je Marija veliki zaljubljenik u životinje. Također, Marija se počela intenzivno baviti jahanjem, što možemo vidjeti na snimkama sa Instagrama. 

Marija je već nekoliko godina u sretnoj ljubavi sa suprugom Budimirom.