Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić proslavio je sedmu godišnjicu braka sa suprugom Raquel Mauri.

'Slavimo sedam godina braka. Volim te dušom. Danas i zauvijek', dodao je uz fotografiju.

Rakitić je krajem siječnja 2011. prešao je igrati u Sevillu gdje je upoznao ljubav svog života, Raquel. Ona je radila u hotelskom baru, a Ivan se odmah u nju zaljubio. Svaki dan je dolazio ondje na kavu i sok samo da bi je vidio.

'Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok’ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu', ispričao je Rakitić.

Nakon toga je svaki dan dolazio na kavu i sok u bar gdje je radila Raquel samo da bi je vidio. Pozvao ju je na spoj najmanje 20 puta, a svaki put ga je odbila jer ju je bilo strah da će se, kao nogometaš, ubrzo odseliti.

Par se vjenčao u tajnosti 2013. godine, a 2015. priredili su crkveno vjenčanje u Sevilli i po drugi puta izrekli sudbonosno da. U srpnju 2013. rodila im se kći Althea, a u svibnju 2016. dobila je sestricu Adaru. Za lijepu Raquel vrijeme kao da je stalo jer se u tih devet godina nije gotovo uopće promijenila.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri upoznali su se 2011. godine
Instagram 

No put do Raquelina srca, ali i slave, za Ivana je bio itekako težak. Ivan je već u mladoj dobi pokazao izniman talent za nogomet te je sa 16 godina potpisao ugovor za FC Basel, a jednom prilikom je otkrio da je zbog nogometa čak prekinuo srednju školu.

Njegov je otac Luka sanjao o nogometnoj karijeri te je svojevremeno igrao za juniorsku momčad Čelika i mladu reprezentaciju bivše države, no morao je odustati od nogometa i otići raditi u Švicarsku jer je obitelj bila jako siromašna. Njegove snove je zato ostvario sin kojemu život u Sevilli odlično stoji.

Više fotografija Ivana i Raquel pogledajte u galeriji.

Instagram, Story Ivan Rakitić i Raquel Mauri