Supruga Ivana Rakitića, Raquel se na društvenim mrežama pohvalila outfitima njihove četveročlane obitelji i pokazala kako je sa svojom raskošnom haljinom uskladila haljine njihovih preslatkih kćerkica Athee i Adare.

Zgodna Španjolka odjenula je u točkastu flamenco haljinu s crvenim valovima, a djevojčice su pozirale u gotovo identičnim haljinicama.

Sevilla se za Rakitića, čini se, pokazala sudbinskim gradom jer je upravo tamo sa samo 21 godinom upoznao ljubav svog života s kojom se u strogoj tajnosti najprije vjenčao 2013. godine, a dvije godine kasnije organizirali su veliko svadbeno slavlje.

Sve je počelo već prvog dana kad je s bratom stigao u Španjolsku, a njihova romantična priča o prvom susretu ušla je u legendu. Umoran od putovanja s bratom je otišao u bar popiti piće, i tada je ugledao svoju buduću suprugu.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri u braku su od 2013. godine
Instagram 

‘Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok’ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu’, ispričao je Rakitić.

Nakon toga je svaki dan dolazio na kavu i sok u bar gdje je radila Raquel samo da bi je vidio. Pozvao ju je na spoj najmanje 20 puta, a svaki put ga je odbila jer ju je bilo strah da će se, kao nogometaš, ubrzo odseliti.

Otkrio je i da mu je jednom netko javio porukom da je Raquel izašla sa sestrom. On je iskoristio priliku, došao do nje i rekao joj: ‘Sad imaš vremena za izaći sa mnom’, a na kraju ju je uspio nagovoriti da obje izađu s njim te večeri. Sve ostalo tada je postalo povijest.

No put do Raquelina srca, ali i slave, za Ivana je bio itekako težak. Ivan je već u mladoj dobi pokazao izniman talent za nogomet te je sa 16 godina potpisao ugovor za FC Basel, a jednom prilikom je otkrio da je zbog nogometa čak prekinuo srednju školu.

Njegov je otac Luka sanjao o nogometnoj karijeri te je svojevremeno igrao za juniorsku momčad Čelika i mladu reprezentaciju bivše države, no morao je odustati od nogometa i otići raditi u Švicarsku jer je obitelj bila jako siromašna. Njegove snove je zato ostvario sin kojemu život u Sevilli odlično stoji.

Više fotografija Ivana Rakitića i njegove obitelji pogledajte u galeriji.

Instagram Ivan Rakitić i supruga Raquel Mauri su u braku od 2013.