RIJETKI IZLAZAK OSJEČKE GLUMICE: Zbog nje je bivši ostavio curu, a onda ona njega kad je saznala jedan podatak

Osječanka Nela Kocsis zablistala je u kratkoj crnoj haljinici na predstavljanju programa ovogodišnjeg Novaljskog trijatra.

Robert Gašpert

Hrvatska glumica Nela Kocsis (51) pojavila se na predstavljanju programa 17. Novaljskog trijatra, tradicionalnog kazališnog festivala, koji počinje 3. srpnja i traje sve do 28. kolovoza. Odjenula je kratku crnu haljinicu sa svjetlucavim detaljima i još jednom pokazala kako izgleda besprijekorno.

Robert Gašpert 

Već je dobro poznato da glumica mami poglede gdjegod se pojavi, a često pratitelje na Instagramu počasti svojim fotografijama. Tako je bilo i kada je 2019. posjetila Jordan.

Glumica je u posjetu Jordanu uživala u čarima Mrtvog mora, čijim se pijeskom cijela namazala, ali i prekrasne Petre, napuštenog grada u dolini koji je uklesan u stijenu. Sa svojim obožavateljima, Nela je podijelila i nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, i tako potvrdila da je jedna od najljepših hrvatskih glumica. 'Za moj dobar izgled zaslužna je najviše genetika. Srećom, ne volim previše slatko, ali jedem čvarke, kulen, sarmu, fiš. I popijem rakijicu prije teškog obroka', svojevremeno je Storyju otkrila tajnu svoje vitke linije.

A zapalila je društvene mreže i fotografijom na kojoj se ljubi s kolegicom Sandrom Lončarić. Glumice su to napravile zbog predstave koju su tada igrale. Komentara nije nedostajalo.

Plavokosa glumica je poznata i po višegodišnjoj vezi s kolegom Vedranom Mlikotom s kojim je bila i zaručena. Nakon početničkog zanosa 2008. godine došlo je do ljubavnog brodoloma dvije godine kasnije.

 Navodno im je presudio odnos poznatog glumca s izvanbračnom kćeri za koju je atraktivna glumica znala, no nije joj bilo poznato da on s njom tada nema nikakav odnos, što ju je navodno jako zasmetalo. Naime, kako se pisalo po domaćim tabloidima, Vedran je u odgoju malene sudjelovao samo financijski, ali je nije viđao. 

Navodno za kćerkicu nisu znali niti njegovi najbliži prijatelji.

Godinu dana kasnije saznalo se kako Mlikota ipak viđa svoju kćer, a s bivšom partnericom, magistrom farmacije, ostao je u korektnim odnosima.