Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Prepoznajete li ovu domaću glumicu?

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Danas je zavodnica

Izvor: Instagram screenshot

Iako je na pragu petog desetljeća života, Nela Kocsis smatra se jednom od najatraktivnijih domaćih glumica, čemu svakako doprinosi njezina plava kosa, izvrsna linija i bujni dekolte. No prije 32 godine Nela je njegovala sasvim drugačiji i ne toliko ženstveni stil, čemu svjedoči fotografija iz davne 1987. godine, koju je podijelila na Instagramu.

Izvor: Story

Tada 17-godišnja Nela imala je vrlo kratku i smeđu kosu te dječački stil odjevanja, zbog kojeg je danas mnogi ne bi prepoznali. 'Dečka - 1987.', napisala je 49-godišnja glumica u opisu fotografije snimljene u Osijeku, kojom je zbunila svoje pratitelje.

'Što? Ovo si ti?' upitao ju jedan pratitelj, a druga pratiteljica je komentirala: 'Moć transformacije na vidnom je nivou.'

Podsjetimo, Nela je u rodnom Osijeku završila studij glume i ostvarila brojne kazališne, televizijske i filmske uloge. Puno je pažnje privlačila vezom i zarukama s 50-godišnjim kolegom Vedranom Mlikotom, s kojim je prekinula uoči vjenčanja. U domaćim se krugovima od 2008. godine šuškalo kako je glumac zbog Nele ostavio dugogodišnju djevojku, a onda je Nela 2010. ostavila njega zbog situacije s njegovom izvanbračnom kćeri. Naime, iako je navodno znala kako Vedran ima dijete, nije znala da je nikada dotad nije vidio niti sudjelovao u njezinu odgoju, osim plaćanjem alimentacije.

Navodno za kćerkicu nisu znali niti njegovi najbliži prijatelji, ali se godinu dana kasnije saznalo kako Mlikota ipak viđa svoju kćer koju je dobio njenom majkom, magistricom farmacije. Ipak, Nela nije mogla preći preko toga te se ubrzo nakon Vedranovog 41. rođendana, umjesto preseljenja u zajednički stan, odlučila za prekid. 

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader