TKO JE SUPRUGA NIKOLE JURČEVIĆA? Samozatajnu Sandru rijetko viđamo u javnosti, a on je u nju zaljubljen već 30 godina

Sandra Jurčević supruga je nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Instagram

Naš nogometni trener Nikola Jurčević nedavno se pohvalio velikim uspjehom svoje mlađe kćeri Laurekoja je završila diplomski studij u Madridu.

'Čestitam ti, moja Laura', napisao je ponosni otac uz fotografiju.

Instagram 

Osim Laure, Nikola sa suprugom Sandrom ima i kći Lanu, a iako se obitelj ne voli previše isticati u javnosti, na društvenim mrežama ponekad dijele zajedničke fotografije.

Lana je tako objavila fotografiju s majkom Sandrom Jurčević i otkrila da se nalaze u Šibeniku. 

Samozatajnu Sandru, koja je s Nikolom Jurčevićem u braku 30 godina, rijetko viđamo u javnosti, a o njoj se općenito malo zna. Nikola, pak, ne skriva koliko je još uvijek zaljubljen u nju.

Njihove su se dvije kćeri češće znale naći u centru pozornosti medija i javnosti. Lana je pozornost privukla vezom sa sinom Emila Tedeschija, a nakon prekida s njim ljubav je našla s makedonskim nogometašem Ristom Mitrevskim s kojim je u travnju 2020. dobila i sina Aleksandra.

Instagram 

Laura je, pak, pozornost privukla vezom s Lukom Rajićem, sinom Borne Kotromanić i Luke Rajića, poduzetnika nekad poznatog pod nadimkom ‘kralj mlijeka’. Povezivali su je i sa sinom Slavena Bilića, Leom Bilićem, s kojim se često družila, no ako su i bili zajedno, ta veza nikad nije javno potvrđena, stoga je sve ostalo samo na nagađanju.

Još obiteljskih fotografija Nikole Jurčevića pogledajte u galeriji:

Instagram Obitelj Nikole Jurčevića