DANIJELA MARTINOVIĆ PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU I ROMANU KOJI JE NAPISALA: 'Javnost je vidjela nešto sasvim drugo'

Pjevačica Danijela Martinović otkrila je da uskoro planira objaviti roman.

John Pavlish

Pjevačica Danijela Martinović otkrila je da uskoro planira objaviti roman koji će sadržavati i neke nepoznate detalje iz njezinog života.

'Svaki čitatelj će jako dobro znati koji su trenuci autobiografski, stvarni. Ali je zaista prožeta tim autobiografskim trenucima i zapravo mojim doživljajima moga života kroz koji sam koračala dok su svijet i javnost vidjeli nešto drugo', rekla je za IN Magazin.

Osvrnula se i na ljubavni život, a na pitanje postoji li netko novi u njenom srcu, kratko i jasno je odgovorila: 'Slobodno je, slobodno je'.

Roman koji je napisala ima 200-injak stranica i u njemu je dosta autobiografskih dijelova, a ovo, nema sumnje, zanimljivo štivo možemoočekivati na jesen

Podsjetimo, Danijela će ove godine nastupiti na Splitskom festivalu, a na svom Instagramu je pokazala kakvu će haljinu odjenuti.

Riječ je o ručno rađenoj, dugačkoj bijeloj haljini koja podsjeća na vjenčanicu, a oslikana je vizurama Danijelinog rodnog Splita.

Podijelila je i anegdotu kako je njezina majka reagirala na vijest o nastupu u Splitu.

'Kad sam rekla sestri Izabeli prije dva-tri mjeseca da imam jednu pjesmu i da ću ići ove godine na Splitski festival, ona je bila presretna. Došla je kući i rekla to mami i onda ju je mama onako zabrinuto pogledala i rekla: 'Jel' stvarno? Što ti misliš, hoće li nju primiti na festival?' Ja sam se smijala pola sata i onda sam Tomislavu Mrduljašu rekla: 'Tomo, prva stvar, idem mami reć' da si me primio na festival', rekla je.

U galeriji pogledajte više fotografija Danijele Martinović.

Goran Čižmešija Modne kombinacije Danijele Martinović