Još uvijek se prepričavaju dojmovi s devetog Jana Story Hall of Famea koji se održao 7. lipnja u velebnom prostoru Američkog paviljona Zagrebačkog velesajma - Stil Event.

U najraskošnijem i najvećem izdanju te s nekoliko stotina zvijezda koje su blistale na najdužem crvenom tepihu u Hrvatskoj održan je najiščekivaniji društveni događaj godine.

Među brojnim uzvanicima bila je i pjevačica Danijela Martinović koja je blistala u raskošnoj, žutoj haljini od tila. Dodatnu dozu glamura joj je dao crveni ruž te elegantna punđa, a Danijela je pred Story kamerama otkrila kako prvi put u životu nosi - žutu boju.

'Ovo je bio jedan hrabri eksperiment. Naime, moja stilistica Barbara Repe se po prvi put odvažila sama napraviti haljinu. Prvi put sam na ovaj način u žutoj haljini. Ona je otkrila jednu novu dimenziju mene, ja sebe uopće nisam tako doživljavala i dogodila su se prava modna čuda', istaknula je splitska pjevačica kojoj bi na izgledu pozavidjele i puno mlađe.

Na naše pitanje je li modna promjena došla sa životnom promjenom, Danijela je imala spremni odgovor.

'Promjene su nužne, kroz njih rastemo i uzdižemo, stječemo iskustvo, a kroz iskustvo mudrost. Promjene bih preporučila svakome', zaključila je vrckava Splićanka koja od suradnje s Barbarom izgleda sve bolje.

Koliko se promijenila u posljednje vrijeme, pogledajte u galeriji.

Privatna fotografija, Instagram Danijela Martinović otkrila u čemu je tajna njezine sreće