Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRITANSKA POLICIJA OPTUŽILA KEVINA SPACEYA ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: U četvrtak ide na suđenje, a tvrdi da je nevin

Holivudski glumac Kevin Spacey morat će na sud nakon optužbi za seksualni napad protiv trojice muškaraca.

 Kevin Spacey je optužen za seksualno zlostavljanje Izvor: Profimedia

Posljednjih godina, umjesto zbog briljantnih uloga Kevin Spacey je tema medija zbog više nego problematičnog ponašanja i brojnih optužbi koje su mu uništile karijeru, iako se svim silama trudio zataškati ih.

Nedavno je u medije stigla informacija kako su glumca tri muškarca optužila za seksualno zlostavljanje. 'Odobrena je kaznena prijava protiv Kevina Spaceyja po četiri točke optužnice za seksualni napad protiv trojice muškaraca. Također je optužen za spolni čin bez pristanka', rekla je tada državna tužiteljica Rosemary Ainslie.

Napadi su se, prema optužnici, dogodili između 2005. i 2013. godine. Uključivali su jednog muškarca koji je sada u četrdesetim godinama i dvojicu muškaraca koji su sada u tridesetima.

 Kevin Spacey uništio je karijeru skandalima Izvor: Story Press

A sada je britanska policija priopćila da je glumac za navedene zločine optužen zbog čega bi se trebao u četvrtak pojaviti na sudu, priopćila je londonska Metropolitanska policija. Također, policija je potvrdila da je Spacey optužen po pet točaka koje je odobrilo državno tužiteljstvo.

Kako prenosi Reuters, glumac je spreman braniti se pred sudom kao i da je siguran da će suđenje dokazati njegovu nevinost.

Spaceyja godinama prate priče o napastovanjima mladića, a svojedobno je svijet bio užasnut pričom kako je maltretirao 14-godišnjeg glumca u usponu, Anthonyja Rappa.

 Kevin Spacey optužen za seksualno zlostavljanje Izvor: Profimedia

Još 2015. godine na web stranici Defamer Gawker objavljen je članak koji sadrži priče iz prve ili druge ruke nekoliko žrtava seksualnog uznemiravanja slavnog glumca, s raznih projekata i filmskih festivala. Sve priče su anonimne jer se su osobe koje su ih podijelile bile u strahu da im nitko neće vjerovati.

Jedno od svjedočanstava govori o Spaceyjevom ponašanju na snimanju filma 'Ponoć u vrtu dobra i zla' koji je sniman u Savanni. Stacey je boravio u staroj kući, koja je nekada bila vatrogasni dom. Često je odlazio u lokalni gay bar, odakle je kući vodio maloljetne dječake i djevojčice koji su kod njega ostajali i po nekoliko dana. Sve se događalo iza zatvorenih vrata, ali dječaci su govorili kako je Spacey otjerao djevojke i ostajao nasamo s njima.

Više fotografija Kevina Spaceya za vrijeme njegovog posjeta Zagrebu, pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image