NIKOLINA RISTOVIĆ SE VRAĆA NA TELEVIZIJU? Najavila je promjenu u svom životu, a pregovara za jednu poziciju

Nikolina Ristović želi se vratiti poslu na televiziji.

Instagram

Nikolina Ristović (46) posvetila se obitelji nakon udaje za Vidoja Ristovića 2013., a sada se želi vratiti na televiziju. 

Kako pišu 24sata, Nikolina, koja iza sebe ima voditeljsku karijeru, traži posao na televiziji i trenutno pregovara za jednu poziciju. Sretna je načinom na koji se odvija taj razgovor.

Inače, Ristović se ovog četvrtka oglasila na Instagramu i u objavi je najavila promjenu u svom životu.

'Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam tko ne bi želio da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrijednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja', napisala je.

Nikolina prolazi kroz teške trenutke nakon što je 8. svibnja iznenada preminuo njezin suprug Vidoje Ristović s kojim je dobila kćer Unu. Našla se i u žestokoj svađi sa svekrom Viktorom Ristovićem, i to zbog imovine.

Podsjetimo, srpski mediji tvrde da ona ne može podmiriti kredite u ukupnom iznosu od oko 6 milijuna kuna za luksuznu kuću koju su kupili u Zagrebu. Vidojev otac Viktor ustrajan je pak u tome da Nikolina ne treba dobiti ništa od Vidojeve imovine jer je to zapravo, tvrdi, njegovo.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

'Jednostavno ću vas pitati, možemo li vi i ja sada dijeliti vašu imovinu? Ne možemo! Pa ne može ni ona dijeliti moju imovinu! Kako, dovraga, može dijeliti moju djedovinu? Naslijedio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj koja je restitucijom oduzeta mom djedu i vraćena meni. Naslijedio sam grobnicu na Novom groblju vrijednu pola milijuna eura koja je izrađena od mramora i bronce. A sad, kako bi sa mnom dijelila imovinu mog djeda i oca, moje majke? Ona bi trebala dijeliti, što bi trebala dijeliti, ja ništa ne razumijem?!' poručio je Viktor.

Nikolina je ranije odgovorila na svekrove prozivke.

Instagram 

'Sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakva prava raspolagati Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio', istaknula je.

'Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smijeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kći je došla u Beograd s povrijeđenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko liječnika za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže obitelji o kojoj se Vidoje tijekom života sa ljubavlju brinuo', dodala je voditeljica.