Posljednji dani za domaću voditeljicu Nikolinu Ristović sve su samo ne laki. Nakon što je iznenada preminuo njen suprug Vidoje Ristović, našla se u žestokoj svađi sa svekrom Viktorom Ristovićem, i to zbog imovine.

I dok ju svekar ne štedi, netko se pobrinuo uljepšati joj dan. Naime, Nikolina je na svom Instagramu podijelila znak pažnje koji je dobila od jednog susjeda.

Nikolina Ristović i Vidoje Ristović zajedno su bili 10 godina
Story arhiva 

Poklonio joj je buket cvijeća i napisao kratko pismo njoj i kćerkici Uni Sofiji. Iako se ne vidi cijeli tekst pisma, vidi se da joj je zahvalio što je bila dobra susjeda.

'Hvala što si bila dobra susjeda i što je ovo malo vremena koje si tu bila dovoljno da se u tebi prepoznaju najljepše čovjekove osobine. Ako vas više ne sretnem, još jednom vam objema želim sve najbolje, ali siguran sam da ćeš ti napraviti da tako i bude', piše u pismu.

Nikolina Ristović dobila cvijeće od susjeda
Instagram 

Nije poznato odlazi li nekamo Nikolinin susjed ili ona, no sigurno je da je voditeljicu ova gesta raznježila. 'Kad te dočeka pred vratima buket od susjeda za rastanak', napisala je na fotografiju poklona i stavila nekoliko emotikona srca.

Nikolina Ristović i Vidoje Ristović zajedno su dobili kćer Unu Sofiju
Instagram 

Proteklih se dana naveliko piše o sukobu Nikoline i njezina svekrva, ali o navodnim financijskim problemima u kojima se voditeljica našla nakon suprugove smrti. Srpski mediji tvrde da ona ne može podmiriti kredite u ukupnom iznosu od oko 6 milijuna kuna za luksuznu kuću koju su kupili u Zagrebu.

Vidojev otac Viktor ustrajan je pak u tome da Nikolina ne treba dobiti ništa od Vidojeve imovine jer je to zapravo, tvrdi, njegovo.

Viktor Ristović otac je pokojnog Vidoja Ristovića
Kurir/Nenad Kostić 

'Jednostavno ću vas pitati, možemo li vi i ja sada dijeliti vašu imovinu? Ne možemo! Pa ne može ni ona dijeliti moju imovinu! Kako, dovraga, može dijeliti moju djedovinu? Naslijedio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj koja je restitucijom oduzeta mom djedu i vraćena meni. Naslijedio sam grobnicu na Novom groblju vrijednu pola milijuna eura koja je izrađena od mramora i bronce. A sad, kako bi sa mnom dijelila imovinu mog djeda i oca, moje majke? Ona bi trebala dijeliti, što bi trebala dijeliti, ja ništa ne razumijem?!' poručio je jasno Viktor Ristović.

Više fotografija Nikoline i Vidoja pogledajte u galeriji.

Story Vidoje Ristović i Nikolina Pišek zajedno su bili 10 godina