Domaća glumica Ecija Ojdanić proslavila je nedavno svoj 49. rođendan. Da je uživala u dobrom društvu i dobroj zabavi otkrile su fotografije s proslave koje je sada objavila na svom Instagramu.

Uz fotografije je otkrila da je prvi put nakon očeve smrti, koja je na nju jako utjecala, osjetila potrebu zabaviti se i opustiti.

'Nekako nakon istrčanog Plitvičkog maratona, osjetila sam da sam ponovno prodisala. Kao da sam probila taj kamen tuge što me pritiskao nakon tatine smrti i radio od mene zombija koji samo obavlja zadatke. Što je još jedan dokaz velikog benefita trčanja, ali ovo nije post o trčanju, pa sad nećemo više o tome. I osjetila sam potrebu da organiziram veliki party za svoje prijatelje, da zajedno slavimo moj 49.-ti rodjendan. Da slavimo život. Koji je predivan, i kad nas šamaraju gubitci', napisala je i zahvalila svim svojim prijateljima na zabavi.

 Na proslavi rođendana bila su i neka poznata lica poput Vedrana Mlikote, Gorana Navojca, Alena Liverića...

Kako je Ecija i sama rekla, smrt oca jako ju je pogodila, a nekoliko dana nakon njegove smrti od njega se oprostila dirljivom objavom.

'Ako je život umjetničko djelo, onda je moj tata bio veliki umjetnik. Majstor. Učitelj. Uzor. Velika umjetnička djela daju osjećaj sklada i zaokruženosti, a baš takav je bio njegov život, skladan i zaokružen. Tata je bio umjetnik života. Mi koji smo živjeli s njim, njegova supruga i potomci, zauvijek ćemo se diviti njegovom umijeću življenja', napisala je Ecija:

'To je umijeće bilo sazdano od ljubavi, snage, morala, mudrosti, duhovitosti i intelekta. To su bili stupovi kojima je izgradio svoju karijeru suca, svoju obitelj i svakog od nas kao ljude. Tata je stvarno proživio život. Ali taj život nije bio lak. U tom je životu, moj tata, morao preživjeti i ono najteže što čovjek može doživjeti, a to je smrt djeteta. Dostojanstvo boli i snaga za ići dalje, to su lekcije koje nam je dao i koje nas i danas u ovom teškom trenutku drže na nogama i daju nam inspiraciju da, osim tuge, imamo i osmjeh na licu jer slavimo njegov veličanstven primjer. Njegov častan život', napisala je i nastavila o očevom divnom okruženju:

'Tata je otišao okružen brojnom obitelji, svojom voljenom suprugom, našom mamom i bakom, svojim unucima, zetovima…Otišao je kao ponosan osamdesetjednogodišnjak koji nam je omogućio egzistenciju, i duhovnu i materijalnu, a kada je započeo na svoj životni put, kao i mnogi ljudi iz ovih kamenih krajeva, krenuo je ni iz čega, iz siromaštva', napisala je glumica.

 Više fotografija Ecije Ojdanić pogledajte u galeriji.

Mario Sučić, Dražen Kokorić Ecija Ojdanić