'KAO OD MAJKE ROĐENA, OVDJE NE MOŽEŠ DRUGAČIJE': Hana objavila golu fotografiju, odmah se javile brojne žene

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković objavila je fotografiju na kojoj pozira gola.

Instagram

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković na Instagramu ponosno pokazuje svoju vitku liniju, a ovih dana otišla je i korak dalje te objavila golu fotografiju.

Naime, Hana trenutno boravi na Rabu, a spomenuta fotografija nastala je u moru. 'Kao od majke rođena…ovdje ne možeš drugačije', pisalo je između ostalog u opisu.

Odmah je počelo stizati mnoštvo komplimenta, a javile su se Ella Dvornik i Gianna Apostolski koje su u komentarima ostavile emotikon vatre. 

'Hana svaka ti čast! Ova slika je dokaz da žena može apsolutno sve što si zamisli, a da opet ostane dostojna sebe! Kapa do poda!', 'Zgodna', 'Toliko estetike i seksepila u jednoj slici', 'Bravo Hana!', 'Žena sirena', 'Očekujemo pad Instagrama', 'Super si', bio je samo djelić komentara oduševljenih pratitelja.

Hana je zatm objavila i fotografiju na kojoj pozira sa suprugom te napisala kako će uskoro proslaviti 11 godina braka. 

Instagram 

Inače, bračni par je prošle godine povodom godišnjice obnovio zavjete, a Hana je tada za Story podijelila čime ju je suprug osvojio.

Story 

'Tarik me osvojio šarmom i smislom za humor kojeg imaju samo jako inteligentne osobe. On je za mene jedan kompletan muškarac i osvaja me iz dana u dan. To su sitnice. Nije jedan od onih muškaraca koji se sjeti kupiti cvijeće samo na Valentinovo. On to radi kada najmanje očekuješ.'

Privatni album 

'Poseban je i kod njega nema nikakve glume. Mojim prijateljicama je čudno kada vide da mi i nakon deset godina otvara vrata automobila. Imamo genijalni brak i slobodno mogu reći da smo prije svega veliki prijatelji, a tek onda ljubavnici. Danas se 90 posto žena udaje iz nekakvog interesa, a moja formula za uspješan brak je: udajte se isključivo iz ljubavi', poručila je tada. 

Privatni album