Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hana i Tarik obnovili zavjete: 'Što je svadba glamuroznija, brak je lošiji'

Autor Tonia Malić

Popularna poduzetnica i influencerica progovorila je za Story.hr

  Izvor: Privatni album

Poduzetnica, novinarka i jedna od najutjecajnijih influencerica na ovom području Hana Hadžiavdagić Tabaković i njezin suprug, odvjetnik Tarik Tabaković svoju ljubav zapečatili su brakom prije točno deset godina, a da se plamen nije ugasio niti nakon toliko godina govori i podatak da su se prije nekoliko dana ponovno obvezali na ljubavni odnos izrazivši vječnu ljubav jedno prema drugom. Kontaktirali smo simpatičnu Hanu koja nam je otkrila s čime ju je Tarik osvojio, kako su došli do ideje da ponovno izgovore sudbonosno 'da', ali i koja je tajna uspješnog braka u vremenima kada se moderni brakovi raspadaju brzinom svjetlosti.

 Hana Hadžiavdagić Tabaković i Tarik Tabaković imaju skladan brak.jpeg Izvor: Privatni album

'Deset godina braka u ovom celebrity svijetu je, slobodno mogu reći, rijetkost. Mislim da smo okruženi brojnim lažnim brakovima i uvijek se držim one: 'Što vam je vjenčanje skuplje i glamuroznije to vam je brak lošiji i kraći'. Kada smo prije deset godina izgovorili 'sudbonosno da' bili smo na početku života. Tarik je bio student, ja na početku karijere. Nismo mogli platiti niti ručak za deset osoba', prisjetila se Hana davne 2011. godine. Iako danas uživa u svemu onom o čemu je maštala prije deset godina, poduzetnica i influencerica otkrila je kako se, kada je ljubav u pitanju, ništa nije promijenilo. Zanimalo nas je i s čime ju je Tarik osvojio, ali i postoji li formula za uspješan i sretan brak? 

  Izvor: Privatni album

'Tarik me osvojio šarmom i smislom za humor kojeg imaju samo jako inteligentne osobe. On je za mene jedan kompletan muškarac i osvaja me iz dana u dan. To su sitnice. Nije jedan od onih muškaraca koji se sjeti kupiti cvijeće samo na Valentinovo. On to radi kada najmanje očekuješ. Poseban je i kod njega nema nikakve glume. Mojim prijateljicama je čudno kada vide da mi i nakon deset godina otvara vrata automobila. Imamo genijalni brak i slobodno mogu reći da smo prije svega veliki prijatelji, a tek onda ljubavnici. Danas se 90 posto žena udaje iz nekakvog interesa, a moja formula za uspješan brak je: Udajte se isključivo iz ljubavi', priča nam Hana koja je sa svojim suprugom u posljednjih deset godina izgradila pravo malo carstvo, a o bajci koju danas živi, sanjaju brojne žene diljem svijeta.

 Hana Hadžiavdagić Tabaković rekla je kako ju je suprug Tarik Tabaković osvojio šarmom .jpeg Izvor: Privatni album

'Kupili smo stan, novi auto. Nitko nam ništa nije dao. Sve smo sami stvorili i kada to sve izgradiš s osobom koju voliš onda i brak više cijeniš. Ne isplati se izgubiti osobu s kojom si toliko toga prošao zbog pet minuta užitka s drugom. U današnje vrijeme ljudi bi više trebali cijeniti brak i smatram da bi i tada svijet bio ljepše mjesto', rekla nam je Hana za kraj.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image