LIJEPE SPLIĆANKE PONIJELA ATMOSFERA NA TULUMU LJETA: Fitness senzacija s influencericom zauzela plesni podij

Renata Lovrinčević Buljan i Ela Jerković su se odlično zabavljale na Story Summer Partyju.

Robert Gašpert

Mnoge domaće zvijezde nisu htjele propustiti Story Summer Party, a među njima su bile i bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan (45) i influencerica Ela Jerković (25).

Renata i Ela su se odlično zabavljale na najiščekivanijem tulumu ljeta koji se održao u Trogiru u Brown Beach House & Spa, hotelu s najljepšim bazenom na Jadranu. Djevojke su zaplesale skupa na taktove glazbe koju je puštao DJ Wekingz, a goste je zabavljala i Lidija Bačić.

Robert Gašpert 

Renata, koja je profesorica kineziologije i fitness trenerica, blistala je u crnom badiću uz koji je nosila prozirni pareo. Naglasila je svoju savršenu figuru, a na njezinom tijelu bi joj mogle pozavidjeti i dvostruko mlađe djevojke. 

Kasnije je uživala uz najljepši bazen na Jadranu u badiću bez parea. 

Robert Gašpert 

Lijepu Splićanku na Instagramu prati više od 140 ljudi te je u sretnom braku i ponosna je majka dvojice sinova.

Njezina 'plesna partnerica' na Storyjevom partyju, Ela je također izgledala odlično. Nosila je cvjetnu kombinaciju koja je istaknula njezine obline.

Robert Gašpert 

Inače, influencerica je bila na festivalu Ultra Europe prošlog vikenda, a za nju je bio poseban posljednji dan popularnog glazbenog događanja. Naime, na nastupu DJ Stevea Aokija je u ruci imala transparent na kojemu je pisalo 'Steve Aoki cake me!', a što je tražila, to je i dobila.

Aoki ju je pogodio tortom, no to nije ništa neobično. Popularni DJ to čini svaki puta kada izvodu svoju pjesmu 'Cake'. Ela je tako imala tortu po kosi i po licu, no to ju nije ni najmanje omelo već je nastavila dalje sa zabavom.

Tko je sve bio na Story Summer Partyju pogledajte u galeriji. 

Robert Gašpert Story Summer Party 2022.

Lidija Bačić, Žanamari Perčić, Domenica, Anita Dujić, Gospodin Savršeni i Stankica, Neda Makjanić Kunić, Ivo Perkušić, Antonio Franić Kristina Burja, Ines Preindl, Renata Lovrinčević Buljan, Alen Đuras, Horvat Čagalj i druge zvijezde zablistale su na Story Summer Partyu održanom sinoć premijerno u Hotelu Brown Beach House & Spa u Trogiru.

Magazin Story ujedno je predstavio i posebno izdanje – Story Ljeto čiju naslovnicu krasi prekrasna Lidija Bačić koja je mnogobrojne goste razveselila glazbenim nastupom. Goste je zabavljao i DJ Wekingz, dok je za voditeljski dio programa bio zadužen Antonio Franić.

Damira Kalajzić, Robert Gašpert Sponzori Story summer party 2022.

Njegovim su dosjetkama uzvanici nazdravili uz ljetne koktele – neizostavni Aperol Spritz i Aperol Campari te Tanqueray Gin, u 'klasičnom' Tanqueray London Dry gin i 'inovatnom' Tanqueray Royale Gin izdanju.

Nema ljeta bez cidera! A to je potvrdio i Storyev Summer Party na kojem je predstavljen novi Somersby okus - Somersby Mango Limeta. Za hidrataciju i predah od plesa uz vruće ljetne taktove 'pobrinula' se prirodna izvorska voda Cetina, dok su se uzvanici mogli osvježiti i uz premium gazirano piće – Limonu te najpoznatije gazirano piće od naranče. A i kavoljupci su došli na 'svoje' uz -NESCAFÉ GOLD Iced Cappuccino i je NESCAFÉ Iced Salted Caramel Latte s twistom - blagim okusom slane karamele.

Damira Kalajzić 

Story Summer Party podržali su partneri Hotel Brown Beach House & Spa, s. Oliver, Nestlé Hrvatska uz brend Nescafé, Carlsberg Croatia uz brend Somersby, Photos Photiades Group Croatia (PPD Croatia) uz brendove Tanqueray Gin i Aperol, Obala Grupa uz brendove Limona i Orangina te Cetina – prirodna izvorska voda. Partner vozilo je Toyota Croatia – Toyota Yaris Cross. Svima njima magazin Story zahvaljuje na suradnji i veseli se novom izdanju Story Summer Partya!