Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA TIJELU JOJ ZAVIDE I DUPLO MLAĐE: Bivša misica Renata Lovrinčević Buljan prava je fitness senzacija

Renata Lovrinčević Buljan je 2000. ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, a danas je aktivna na Instagramu.

Renata Lovrinčević Buljan Izvor: Instagram

Bivša Miss Universe Hrvatske, profesorica kineziologije i fitness trenerica, Renata Lovrinčević Buljan, i danas plijeni pažnju gdje god se pojavi. Ova 45-godišnja dama redovito objavljuje fotografije iz teretane, a nerijetko pozira i u badiću.

Na tijelu bi joj mogle pozavidjeti i dvostruko mlađe djevojke. Bivša misica je u sretnom braku te je ponosna majka dvojice sinova. Aktivna je na Instagramu na kojem je prati 140 tisuća fanova.

Renata Lovrinčević Buljan Izvor: Instagram

'Jedva sam čekala da se vrati Instagram! Kad nešto voliš onda ti nedostaje kada ga nema. Dobrodošao natrag IG koji nas spajaš', napisala je u opis najnovije fotografije Renata koja je ponijela titulu Miss Universe Hrvatske 2000. godine.

Početkom godine je u intervjuu za Story, među ostalim, otkrila kako je na nju utjecala pandemija korona virusa.

'Kako sam nakon pre dinamičnih godina rada bila željna svoga doma, moram vam reći da sam uživala ipak malo više od mnogih i nije mi teško palo biti doma. Dapače, odmorila sam se, više vremena provela s obitelji. E sada, naguštala sam se i teško je radnika umiriti na duže vrijeme. Najviše su patili moji treninzi jer spadam u one koji u gymu više i lakše odrade. Par kilograma sam dobila jer kad vam je gym i kuhinja u istom prostoru nije lako', ispričala je tada.

Zanosne otografije Renate Lovrinčević Buljan pogledajte u našoj galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals