NI NAOČALE NE MOGU SAKRITI PROMJENU: Pjevačica zahvatima 'promijenila' identitet, a na nju je pao i princ Harry

Poznata pjevačica i navodna bivša djevojka princa Harryja, Ellie Goulding, iznenadila je pojavom na jednom događanju. Naime, nakon nekoliko očitih estetskih zahvata gotovo pa ne liči na sebe.

Profimedia

Poznata britanska pjevačica Ellie Goulding pojavila se na jednoj zabavi u Londonu i mnoge zaprepastila svojim izgledom. Da se razumijemo, Ellie izgleda prekrasno, ali kada se usporede njezine starije fotografije i one najnovijeg datuma - to je druga osoba.

Profimedia 

Podsjećamo, krajem kolovoza 2019. godine, nakon godinu dana od zaruka, pjevačica se udala za prodavač skupocjenih umjetnina i vlasnika prestižne aukcijske kuće, Caspara Joplinga.

Vjenčanje je održano u gotičkoj katedrali York, a među uzvanicima našli su se i kraljevske princeze Beatrice i Eugenie, pjevačica Katy Perry te njezin zaručnik Orlando Bloom. Nekoliko dana kasnije, Story.hr je ekskluzivno snimio par na Hvaru gdje su uživali u romantičnom medenom mjesecu.

U svibnju prošle godine saznalo se da je pjevačica rodila prvo dijete. Kako je priznala za Vogue, vijesti o dolasku prinove ona i suprug saznali su na simboličan dan - na njihovu prvu godišnjicu braka u rujnu prošle godine. Međutim, novosti su ih iznenadile. 'To nije bilo u planu. Pomisao kako bih mogla ostati trudna nije se činila stvarnom', otkrila je samozatajna pjevačica.

Pogledajte fotografije Ellie Goulding iz 2009. godine, 2020. i 2022. pa prosudite sami.

Profimedia 

Profimedia 

Podsjetimo, iako svoju vezu nikada nisu službeno potvrdili postojale su glasine da su Ellie Goulding i princ Harry više od dobrih prijatelja otkako su u lipnju 2016. godine uhvaćeni dok su izmjenjivali nježnosti na jednom polo natjecanju u Velikoj Britaniji. Zanimljivo je da je upravo Ellie 2011. godine pjevala na vjenčanju princa Williama i Kate Middleton.

Više fotografija britanske pjevačice pogledajte u galeriji:

Profimedia Ellie Goulding kroz godine