Bivši član 2CELLOSA, violončelist Luka Šulić, na svom je Instagramu profilu obilježio poseban dan - petu godišnjicu braka.

'Takav je blagoslov imati te u životu', napisao je Luka uz preslatku fotografiju sa suprugom Tamarom Šulić. 'Želim vam ljubav i sreću cijeli život', 'Čestitam vam', 'Sretna vam godišnjica', pisali su njegovi pratitelji u komentarima ispod objave.

Inače, violončelist je svoju Tamaru zaprosio za vrijeme turneje na Novom Zelandu, a vjenčali su se kada je već bila trudna s njihovim prvim djetetom - sinom Valom. Dobili su još kćerkicu Hanu, a najmlađi je sin Leo.

'Upoznali smo se prije tri godine u Mariboru. Stjepan je u to vrijeme ozlijedio vrat pa smo morali prekinuti turneju i nakon pet godina napokon sam imao mjesec dana samo za sebe. Otišao sam kući u Maribor i u jednom izlasku preko prijatelja upoznao Tamaru. Naposljetku smo u razgovoru shvatili da smo kao djeca živjeli u istoj ulici, a nikad se prije nismo sreli. Život je zaista čudo', svojedobno je za Story ispričao violončelist koji je ljubav s voljenom Tamarom objavio 2017. godine.

Luka Šulić i supruga Tamara dobili su troje djece
Story 

Inače, ove će godine slavni dvojac 2CELLOS odraditi posljednju zajedničku turneju.

'Luka i ja se jako razlikujemo po karakteru, on vodi miran obiteljski život sa suprugom i troje djece, a ja sam potpuna suprotnost. Moj život je poput najluđeg filma koji ćemo jednog dana možda i gledati. Totalno nepredvidljiv, pun avantura, uzbuđenja i nepresušnog stvaralaštva. Obojica smo zaključili kako je bolje da svatko nastavi svojim putem i tempom', rekao je Hauser za Story početkom godine