Slavni violončelist Luka Šulić i njegova supruga Tamara u ožujku su dobili treće dijete, sina Lea kojeg je Tamara rodila kod kuće. Ponosni otac i suprug, član 2Cellosa zajedno sa Stjepanom Hauserom, sada je na Instagramu podijelio fotografije presretne peteročlane obitelji.

'Svaki novi život je čudo', napisao je Šulić uz fotografiju na kojoj se uz njega, suprugu i najmlađeg sina, nalaze i trogodišnji sin Val te dvogodišnja djevojčica Hana koja će na ljeto proslaviti drugi rođendan. Obitelj živi u Mariboru, slovenskom gradu koji je i rodni grad poznatog violončelista. Majka mu je rodom iz Iole, a otac iz Dubrovnika.

PETORKA NA OKUPU Luka Šulić raznježio fotografijama obiteljske idileLuka je ipak svoje obiteljsko gnijezdo odlučio 'saviti' u rodnom gradu gdje je 2015. godine upoznao Tamaru, djevojku koja se bavi osiguranjem u obiteljskoj tvrtki. 'Upoznali smo se prije tri godine u Mariboru. Stjepan je u to vrijeme ozlijedio vrat pa smo morali prekinuti turneju i nakon pet godina napokon sam imao mjesec dana samo za sebe. Otišao sam kući u Maribor i u jednom izlasku preko prijatelja upoznao Tamaru. Naposljetku smo u razgovoru shvatili da smo kao djeca živjeli u istoj ulici, a nikad se prije nismo sreli. Život je zaista čudo', svojedobno je za Story ispričao violončelist koji je ljubav sa voljenom Tamarom objavio 2017. godine.