Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela se pohvalila: 'Dogodila se istinska čarolija'

Iako je nedavno prekinula dugogodišnju vezu, pjevačica ne skriva trenutnu sreću

 Izvor: Instagram, karmen oblak

Nakon što je Story.hr prije nešto manje od dva tjedna ekskluzivno donio vijest o prekidu jednog od najdugovječnijih parova na domaćoj sceni,pjevačice Danijele Martinović i glazbenika Petra Graše, ovaj sada već bivši par, koji je zajedno proveo više od dva desetljeća, ne prestaje intrigirati domaću javnost. O razlozima prekida kao i tome jesu li nakon istog krenuli u nove veze, nagađa se već danima, a premda niti jedno ne komentira trenutno jednu od najzastupljenijih tema u domaćim medijima, svako toliko 49-godišnja pjevačica oglasi se putem svog Instagram profila kao što je to učinila i danas.

Dogodila se istinska čarolija

 'Otkad znam za sebe nisam voljela slijediti trendove. Tako je bilo i u glazbi. Ako je nisam osjećala, povukla bih se... U pjesmi, s pjesmom, uz pjesmu 'Ljubav ne odustaje', usudila bih se reći, dogodila se istinska čarolija', napisala je Danijela na spomenutoj društveno mreži još jednom se osvrnuvši na nedavni izlazak nove pjesme koja, ako je suditi prema glazbenim ljestvicama, ne prestaje oduševljavati publiku.

Povezane vijesti


Inače, spomenutu pjesmu 49-godišnjakinja je nedavno komentirala i u razgovoru za Story.hr. 'Cijelo vrijeme imam osjećaj da sam ovu pjesmu dugo čekala, a da me ona uporno tražila. Eto, našle smo se', rekla nam je tada i poručila kako se raduje nadolazećem periodu. 'Veselim se svakom novom danu', zaključila je tada Danijela.

Magazin

Royals