Stjepan Hauser već neko vrijeme boravi u Americi, a svoje fanove često 'počasti' fotografijama na kojima je u društvu svjetski poznatih faca, poput Kim Kardashian, Justina Timberlakea i slično.

Stjepan tamo s kolegom Lukom Sulićem odrađuje svoju posljednju turneju kao dio 2Cellos. Turneju će zaključiti koncertom u Areni Zagreb 19. rujna ove godine.

Stjepan i Luka su kao 2Cellos nastupali zajedno 10 godina i snimili šest studijskih albuma, a njihov službeni YouTube kanal prati više od šest milijuna ljudi.

O razlazu slavnog dvojca Stjepan je govorio u intervjuu za Story.hr.

'Luka i ja se jako razlikujemo po karakteru, on vodi miran obiteljski život sa suprugom i troje djece, a ja sam potpuna suprotnost. Moj život je poput najluđeg filma koji ćemo jednog dana možda i gledati. Totalno nepredvidljiv, pun avantura, uzbuđenja i nepresušnog stvaralaštva. Obojica smo zaključili kako je bolje da svatko nastavi svojim putem i tempom’, rekao nam je tada.

A kad odradi zagrebački koncert, Stjepan će se vrlo vjerojatno odmarati u rodnoj Istri, u blizini Pule gdje je u prvom redu do mora izgradio prekrasnu vilu u čijem dvorištu ima teren za odbojku i bazen.

Modernom oazom na nekoliko katova, glazbenik se pohvalio još ranije na društvenim mrežama, baš kao što se znao pohvaliti i brojnim ljepoticama s kojima je ljubovao i svirao.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser su bili zaručeni
Story 

Nakon prekida dvogodišnje ljubavi s pjevačicom Jelenom Rozgom, koju su ekskluzivno potvrdili časopisu Story, Hausera nije uspjela zadržati niti jedna, barem ne toliko dugo, a s niti jednom nije niti htio priznati povezanost, iako je znao objaviti i fotografije na kojima se ljubi s njima, kao npr. s Maldiva.

Nakon što je objavio fotografiju s voditeljicom Fani Stipković, nije dugo trebalo da se počne pisati da tu postoji nešto više, iako je ona to oštro demantirala. Zatim se na njegovim mrežama počela pojavljivati misteriozna plavuša za koju se kasnije saznalo da je manekenka i pjevačica Valentina Angelica s kojom je snimio nekoliko videa na kojima pjevaju duete, ali uvijek u ozračju i pozama koje bi potaknule glasine da nisu samo kolege.

Stjepan Hauser i Lola Astanova gkumili su kemiju
Instagram 

Bila je tu i svjetski poznata pijanistica Lola Astanova s kojom je Hauser snimao slične duete. 'Odradili smo tu jednu suradnju koja je odjeknula širom svijeta, on je nakon toga radio svoje, ja svoje. Znači, nije bilo emocija. Samo profesionalno, nismo bili u vezi', rekla je jednom prilikom za Novu TV.

Stjepan Hauser s misterioznom djevojkom na Maldivima
Instagram 

2021. godine Stjepan je snimljen kako se ljubi s nepoznatom brinetom na Maldivima, no na istom putovanju se snimljen u prisnim odnosima i s jednom crnkom. Violončelist je sam objavio romantične kadrove, no kad je otkriveno da zapravo radi reklamu za posjet Maldivima, mnogi su u svemu tome vidjeli samo dobar marketinški trik.

Naime, Stjepan je radio marketing za resort Fushifaru gdje je bio osam dana.

U svibnju 2019. godine se u Hauserovoj vili fotografirala i finalistica izbora za Miss Universe Hrvatske 2016., mlada Stela Opančar koja je tada imala 25 godina.

Stela Opančar se sunča u vili Stjepana Hausera
Instagram 

'Da nisi ti to kod Hausera?' bilo je jedno od prvih pitanja koje joj je upućeno ispod fotografije na kojoj se sunča te pokazuje savršeno utrenirano tijelo.

Je li baš sve kod Stjepana dobar marketinški trik, prosudite sami.

Instagram Bivše djevojke Stjepana Hausera