Violončelist Stjepan Hauser prije nekoliko godina oduševio je javnost fotografijama svoje vile u blizini Pule. Modernom oazom na nekoliko katova, glazbenik se pohvalio na društvenim mrežama.

Kuća je smještena u prvi red do mora i pruža nevjerojatan pogled.

Vila ima i bazen, a dio velike zelene površine ispred same kuće, Stjepan je prenamijenio i od njega napravio odbojkaško igralište s pješčanom površinom. Inače, glazbenik već neko vrijeme boravi u Americi, a svoje fanove često 'počasti' fotografijama na kojima je u društvu svjetski poznatih faca, poput Kim Kardashian, Justina Timberlakea i slično.

Inače, Stjepan Hauser s Lukom Sulićem odrađuje svoju posljednju turneju kao dio 2Cellos. Turneju će zaključiti koncertom u Areni Zagreb 19. rujna ove godine.

Stjepan i Luka su kao 2Cellos nastupali zajedno 10 godina i snimili šest studijskih albuma, a njihov službeni Youtube kanal prati više od šest milijuna ljudi.

O razlazu slavnog dvojca Stjepan je govorio u intervjuu za Story.hr.

'Luka i ja se jako razlikujemo po karakteru, on vodi miran obiteljski život sa suprugom i troje djece, a ja sam potpuna suprotnost. Moj život je poput najluđeg filma koji ćemo jednog dana možda i gledati. Totalno nepredvidljiv, pun avantura, uzbuđenja i nepresušnog stvaralaštva. Obojica smo zaključili kako je bolje da svatko nastavi svojim putem i tempom’, rekao nam je.

Više fotografija Stjepana Hausera pogledajte u fotogaleriji:

Screenshot Instagram, Instagram Unatoč ovim fotografijama, i dalje uživa u samačkom životu