Stjepan Hauser jednostavno ne staje. Već mjesecima putuje, svakih nekoliko dana mijenja destinacije, ima puno planova, a sve zanima jedno - koga Stjepan ljubi? S obzirom na to da su posljednja putovanja na koja se uputio bila poprilično aktivna i puna dobre zabave, neki su se zapitali je li upravo ne nekoj od tih destinacija pronašao djevojku. Isto je zanimalo i novinarke u Budimpešti, koje su ga između ostalog, pitale za njegov ljubavni status.

'Nemam djevojku, i ne tražim ju. Mislim da se ljubav ne traži, već se samo dogodi', objasnio je Stjepan tijekom radijskog gostovanja. U intervjuu prije toga, koji je odradio uživo, spomenuo je da je njegov broj jedan uvijek bio njegov violončelo. U priči je jasno dao do znanja da on svoj instrument oslovljava kao 'ona' i da ima veliku važnost u njegovom životu. 'Ona je kao moja supruga. Uvijek je uz mene. Putujem s njom, spavam s njom', objasnio je na što ga je novinarka pitala misli li da će tako biti zauvijek. 'Oduvijek je tako, a hoće li biti zauvijek - ne znam. Vidjet ćemo hoću li upoznati ijednu takvu koja će zamijeniti moj broj jedan', s osmijehom je ispričao, ne skrivajući koliko je sretan što ima priliku svirati pred cijelim svijetom. 

Unatoč tome što je i dalje solo, ne nedostaje mu žensko društvo. Štoviše, uživa u njihovom društvu ma gdje god se nalazio. 'Vjerojatno postoji puno princeza, sirena i gospođica, ali samo je jedna mama', napisao je nedavno 34- godišnji violončelist Stjepan Hauser uz najnoviju fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je pozirao sa svojom mamom Marijom. Nekoliko je puta istaknuo kako mu je ona najbitnija žena u životu, a izgleda da je njoj vrlo blizu i njegov instrument, o kojem uvijek priča s toliko ljubavi i žara. 

Screenshot Instagram, Instagram Unatoč ovim fotografijama, i dalje uživa u samačkom životu

Osim intrigantnih fotografija s misterioznim djevojkama, Hauser je nedavno zaokupio pažnju javnosti nakon što je objavom izvedbe pjesme 'Livin' on a Prayer' Bon Jovija otkrio da su se on i Luka Šulić ponovno ujedinili. 'Pjesma ima mističan intro koji zvuči odlično na violončelu. Ostatak je bio vrlo izazovno prenijeti, ali uspjeli smo i zvučat će odlično na našim nastupima uživo jednog dana. Osobito pred kraj seta. Znamo da će svi zajedno pjevati', poručili su 2Cellos.