Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I DALJE NA MALDIVIMA Strastveni poljubac Hausera i nove misteriozne cure

Autor N.R.

Ako pitate njega - on je u raju

 Izvor: Instagram / Story arhiva

Misteriozna crnka, atraktivna sirena, nova djevojka ili pak tek obični marketinški trik - sve su ovo teme koje su se posljednjih tjedana vezale uz domaćeg violončelistu, 34-godišnjeg Stjepana Hausera. Danas se nakon svega toga pojavila još jedna djevojka - nije ni crnka, niti je sirena. Osim što se putem Instagrama hvalio luksuznim resortom u kojemu je odsjeo, Stjepan je s pratiteljima dijelio snimke koje uključuju i prisne odnose s atraktivnim djevojkama. Ovog puta Stjepan pozira s nepoznatom djevojkom, dok ju drži u naručju i strastveno ljubi.

hauser Izvor: Screenshot Instagram

Rajska plaža, preplanuli ten, duga i njih dvoje - jednostavan je opis onoga što Stjepan proživljava na Maldivima. Kao i do sada, identitet djevojke nije htio otkriti, ali prema svemu sudeći, uživa. Spomenuta i priložena fotografija je po svemu instagramična, a posebno po drvenom okviru iza kojeg je rajski pogled na tirkizni ocean. Inače, par se nalazi na malom otočiću 'You and Me'. Riječ je o romantičnom, ali i privatnom otoku koji je dostupan samo odraslima. Kako kažu na službenim stranicama, stvoren je za zaljubljene.

Podsjetimo, prije ove djevojke u fokusu je bila misteriozna crnka, koja je nažalost bila dio marketinškog trika. Nakon toliko dana objavljivanja sadržaja sa svojom voljenom sirenom, otkrivena je tajna domaćeg violončelista Stjepana Hausera. Njegove objave bile su samo jedna velika reklama za resort Fushifaru gdje je bio osam dana. Izgleda da su sada sve priče o njihovoj prisnoj povezanosti i iskrama 'pale u vodu' i da među njima nema ničeg, osim želje da što bolje ispromoviraju sadržaj resorta. Je li i ovog puta riječ o istome, vjerujemo da će Stjepan tek pokazati. Ono što je sigurno - poljubac je pao i ne izgleda kao trik.

Magazin

Royals