Ime i prezime - Stjepan Hauser još uvijek se može naći na vrhu gotovo svake liste 'Najpoželjniji neženje'. O svom privatnom životu uvijek mudro šuti, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije nepoznatih žena kojima najčešće skriva lice. Je li riječ o misterioznim djevojkama ili samo marketinškom triku, poznato je samo popularnom domaćem violončelistu koji je i dalje tiha patnja brojnih obožavateljica. 

Odgovor na pitanje je li i dalje slobodan - nemamo, ali zato znamo da trenutno uživa na odmoru, a izgleda kako je odlučio spojiti ugodno s korisnim. Na društvenim mrežama objavio je videosnimku na kojoj izvodi popularnu pjesmu 'WAKA, WAKA' dok oko njega stotine razgolićenih djevojaka zavodljivo plešu. 'Ovo je veličanstveno. Žao mi je što vam se nisam mogla pridružiti. Nego, koji 'komad' je tvoj?', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Iako mu neki komentiraju kako je već došlo vrijeme za ozbiljnije korake, Hauser je otkrio kako se i dalje osjeća mladoliko. Prošle je godine komentirao: '34 godine nije malo, ali ja sam u glavi još na nekih 15, tako da imam ja još vremena, još jedno sigurno 20 godina 'ajmo reći ludovanja ha ha. I onda kad budem imao 60, onda bih mogao početi razmišljati o nekom malom mirnijem životu'. Također, rekao je kako ništa ne bi mijenjao da može vratiti vrijeme.

Podsjetimo, uz karijeru, Stjepan je česta tema pisanja medija zbog ljubavnog života, o kojem često govori, ali ne otkriva puno. Baš kao i djevojke s kojima se druži, i sam je misteriozan. Iako je u posljednje vrijeme povezivan s barem tri dame, on je krajem prošle godine otkrio da je slobodan. 'Nemam djevojku. Moja posljednja veza je završila prije tri godine, i od tada sam slobodan', napisao je i kasnije priznao da je beznadni romantičar i sanjar.