Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POGLED I POLJUBAC DOVOLJNI

GDJE GOD DA SE POJAVI Žene jednostavno padaju na šarm Stjepana Hausera

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Kakav je Stjepan zavodnik, već nam je svima pokazao...

Izvor: Robert Gašpert

Ako netko može potvrditi da se može putovati usprkos pandemiji koronavirusa, onda je to naš violončelist Stjepan Hauser. Već mjesecima ne staje, a destinacije mijenja 'prije nego što si rekao keks'. Nakon prekrasnih lokacija diljem svijeta, ponovno je posjetio voljenu Italiju, gdje ima puno prijatelja, suradnika i kolega. Ovog je puta uživao u društvu kompozitora koji je skladao za Andreu Bocellija, a koji će sada skladati i za našeg glazbenika.

U dobrom društvu bila je i nepoznata glazbenica, s kojom je Stjepan naravno zasvirao i zapjevao. Njihov je kratak nastup bio još jedan dokaz da Hauser, gdje god da se pojavi, ne krije svoj šarm, koji svaku damu iznenadi. Tako je bilo i s ovom djevojkom prekrasnog glasa. Uz zavodnički pogled, Stjepan je bio pravi kavalir pa joj je usred pjesme poljubio i ruku. 

hauser Izvor: Instagram

Inače, Stjepan je nedavno je došao u središte pažnje nakon objavljenih fotografija s misterioznom crnkom. Objavljivao je sadržaj sa sirenom na Maldivima, no naposljetku se saznalo kako je ona bila dio marketinškog trika. Bila je to reklama za resort Fushifaru gdje je Stjepan boravio kako bi pokazao da je to mjesto sigurno za putovanje. Nakon toga su priče o vezi s misterioznom sirenom 'pale u vodu', no svoje obožavateljice ponovno je zaintrigirao objavama s novom djevojkom. Poslije je okružen djevojkama proslavio i svoj rođendan, ali ni traga ni glasa potvrdi njegovog ljubavnog statusa. 

stjepan hauser Izvor: Instagram

Podsjetimo, posljednjim informacijama koje je dao prije spomenutih putovanja, Stjepan je otkrio da i dalje uživa u samačkom životu. Ako je suditi prema Instagramu, njemu ništa ne nedostaje, a ljubav nadoknađuje drugim vrstama ljubavi - prema glazbi, putovanjima i slično. Ime i prezime - Stjepan Hauser još uvijek se može naći na vrhu gotovo svake liste 'Najpoželjniji neženje'. 

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals