Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SAMO JE JEDNA'

UZEO PREDAH OD SIRENA Ni traga djevojkama s Maldiva, Hauser 'pobjegao' mami

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Violončelist je nedavno podigao prašinu svojim ljubavnim životom

Izvor: Instagram

'Vjerojatno postoji puno princeza, sirena i gospođica, ali samo je jedna mama', napisao je 34- godišnji violončelist Stjepan Hauser uz najnoviju fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je pozirao sa svojom mamom Marijom. Raznježio je srca mnogih vjernih obožavateljica koje su mu u komentarima pisale emotikone srca i poručile kako predivno izgledaju. Iako nije prvi put da joj je posvetio emotivnu objavu, ponovno je uspio oduševiti.

No je li violončelist ovim opisom dao naslutiti kako je uzeo predah od djevojaka nakon što ga se povezivalo s misterioznom djevojkom na Maldivima? Lavina komentara i reakcija krenula je nakon što je objavio fotografiju s plaže na kojoj se ljubi s djevojkom čiji identitet nije želio otkriti. Bili su zajedno na malom, romantičnom otočiću 'You and Me' koji je dostupan samo za odrasle.

Stjepan Hauser Izvor: Instagram

Prethodno je došao u centar pažnje nakon objavljenih fotografija s misterioznom crnkom. Objavljivao je sadržaj sa sirenom, no naposljetku se saznalo kako je ona bila dio marketinškog trika. Bila je to reklama za resort Fushifaru gdje je Stjepan boravio kako bi pokazao da je to mjesto sigurno za putovanje. Nakon toga su priče o vezi s misterioznom sirenom 'pale u vodu', no svoje obožavateljice ponovno je zaintrigirao objavama s novom djevojkom.

hauser Izvor: Instagram

Hauser je nakon prekida s 43-godišnjom pjevačicom Jelenom Rozgom tajnovit kada je u pitanju njegov ljubavni život, a nakon posljednjih romantičnih fotografija s novom djevojkom je utihnuo. No najvažnija žena u njegovom životu i dalje je njegova mama, s kojom je jako povezan, što je između ostalog, potvrdio i kada joj je posvetio izvedbu pjesme 'Ave Maria'.

hauser Izvor: Screenshot Instagram

Povezane vijesti

Osim intrigantnih fotografija s misterioznim djevojkama, Hauser je nedavno zaokupio pažnju javnosti nakon što je objavom izvedbe pjesme 'Livin' on a Prayer' Bon Jovija otkrio da su se on i Luka Šulić ponovno ujedinili. 'Pjesma ima mističan intro koji zvuči odlično na violončelu. Ostatak je bio vrlo izazovno prenijeti, ali uspjeli smo i zvučat će odlično na našim nastupima uživo jednog dana. Osobito pred kraj seta. Znamo da će svi zajedno pjevati', poručili su 2Cellos.

Najčitanije

Najnovije