'Ne mislim da ću skoro roditi. Kao što možete zamisliti, to me non-stop pitaju. Mrzim to što me tjeraju da gledam na to kao svoju jedinu funkciju na zemlji. Tehnički, to možda i jest tako, ali u današnjem svijetu stvari su drugačije posložene', ovako je 2019. godine govorila britanska pjevačica Ellie Goulding, koju javnost poznaje i kao bivšu djevojku princa Harryja. Dogodilo se upravo suprotno. Ellie je osam mjeseci skrivala da je trudna, a sada je njezin suprug Casper Jopling otkrio da je pjevačica rodila. 

Nakon iznenađenja o trudnoći u veljači ove godine, njezini su obožavatelji jedva čekali sretne vijesti o dolasku prinove. Suprug Britanke je objavio da su dobili prvo dijete. 'I mama i beba su sretne i zdrave. Izuzetno sam zahvalan. Znate da nikad ne govorim o pozornosti koju imamo zbog Ellienog posla, ali sada bih vas zamolio za privatnost. Hvala', napisao je kratko na Instagram storyju uz fotografiju cvijeća. Novopečena mama se još nije oglasila.

Kako je priznala za Vogue, vijesti o dolasku prinove ona i suprug saznali su na simboličan dan - na njihovu prvu godišnjicu braka u rujnu prošle godine. Međutim, novosti su ih iznenadile. 'To nije bilo u planu. Pomisao kako bih mogla ostati trudna nije se činila stvarnom', otkrila je samozatajna pjevačica kojoj beba na svijet stiže kroz mjesec dana. Naime, kako je tada otkrila, nalazila se u 30. tjednu trudnoće.

'Bila sam potpuno posvećena fitnessu. Hvalila sam se kako jedem zdrave salate, doručke, jela sam sjemenke i orašaste plodove, a odjednom sam samo htjela McDonald's. Na neki način to me uplašilo, odjednom sam htjela samo loše stvari!', dodala je Ellie koja je prije trudnoće radila na knjizi o zdravoj prehrani.

Podsjećamo, krajem kolovoza 2019. godine, nakon godinu dana od zaruka, pjevačica se udala za prodavač skupocjenih umjetnina i vlasnika prestižne aukcijske kuće, Caspara Joplinga. Vjenčanje je održano u gotičkoj katedrali York, a među uzvanicima našli su se i kraljevske princeze Beatrice i Eugenie, pjevačica Katy Perry te njezin zaručnik Orlando Bloom. Nekoliko dana kasnije, Story.hr je ekskluzivno snimio par na Hvaru gdje su uživali u romantičnom medenom mjesecu.