LARISA LIPOVAC NAVOJEC POSVETILA EMOTIVNU OBJAVU ŠEST GODINA MLAĐEM DEČKU: 'Sve znaš...'

Larisa Lipovac Navojec čestitala je rođendan dečku Hrvoju Jelinčiću.

Instagram, Larisa Lipovac Navojec

Larisa Lipovac Navojec na Instagramu je objavila niz novih fotografija s dečkom Hrvojem Jelinčićem.

Zajedničkim fotografijama plesačica i koreografkinja čestitala je rođendan šest godina mlađem DJ-u

'Sretan ti rođendan ljubavi. Sve znaš! Volim te', uputila mu je emotivnu čestitku.

Podsjetimo, nedavno je Larisa pokazala kako uživa na odmoru sa sinom.

Instagram 

'Neki trenuci u životu jednostavno su nezamjenjivi', napisala je koreografkinja i plesačica na Instagramu uz fotografije sa sinom Grgurom (12) za kojeg su neki ranije komentirali da je isti njegov tata Goran Navojec (51).

Inače, Larisa i Goran bili su u braku šest godina, a razveli su se 2015. godine. Prije braka, bili su u vezi sedam godina i zajedno imaju sina Grgura.

Story arhiva 

Larisa je na Storyjev party stigla u društvu dečka Hrvoja, a u razgovoru nam je otkrila zašto je zadržala prezime bivšeg supruga.

'Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno. Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane. Vjerojatno tako i on mene, za poslove i neke životne savjete. Nije sve samo vezano za dijete. Poklopilo se i to da smo si našli dobre partnere i da smo svi zajedno super. Svi zajedno imamo Grgura, zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu. Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati', iskreno je rekla.

Robert Gašpert 

Godinu dana nakon razvoda, Larisa je započela vezu s Hrvojem. U početku su se skrivali te nisu javno govorili o svojoj vezi. Par se prvi put pojavio u javnosti zajedno u travnju 2016. godine.

U galeriji pogledajte više fotografija Larise i njezinog dečka Hrvoja Jelinčića.

Instagram Larisa Lipovac Navojec u vezi je sa šest godina mlađim Hrvojem Jelinčićem