Koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec (45) bila je prošlog utorka među uzvanicima devetog Jana Story Hall of Famea - najglamuroznijeg i najvećeg društvenog događaja. Tom prigodom je za Story.hr progovorila o showu 'Ples sa zvijezdama' i svom privatnom životu.

Jesu li vam čudne nedjelje bez 'Plesa sa zvijezdama' koji je nedavno završio?

Nije mi čudno jer je bilo jako intenzivno, dosta zahtjevno, a s obzirom da je moj posao jako intenzivan, nije da mi fali. To je dosta odgovoran posao i dosta smo imali nekih dodatnih aktivnosti oko samog plesa. Sretan sam da je 'Ples sa zvijezdama' dobro prošao, da su Valentina i Pedro pobijedili.

Jesu li bili oni vaši favoriti? Kao da ste otpočetka naginjali Filipu Vidoviću i osvojio je vaše simpatije.

U početku možda baš i ne. Da, naginjala sam Filipu. Mislim da je Filip otpočetka krenuo jako intenzivno, međutim taj neki 'match' se dogodio između Valentine i Pedra. Ona je stvarno osoba koja je super pedagog, trener i plesač. Imala je neku dobru strategiju da ga dovede u red. On je krenuo sa stavom: 'Ne znam plesati, sve mi je teško pa ovaj ples ne znam kako ću'. Bio je dosta skeptičan na početku i lijepo je vidjeti kako se razvio kroz sve emisije. Na kraju se stvarno može reći da je postao baš pravi plesač.

Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Objavili ste fotografiju sa sinom Grgurom i napisali da vam je on najveća podrška. Naginje li on plesu ili glumi poput svog tate Gorana Navojca?

On je krenuo s glumom, ali evo baš u rujnu prošle godine s obzirom da ja imam veliki plesni centar, imali smo neke umjetničke plesne kampove i onda je počeo plesati. I sad mogu reći da je totalno zaražen plesom, trenira svaki dan, trenira različite plesne stilove. Nadam se da će krenuti maminim stopama.

Često se komentira kako ste se lijepo u prijateljskom odnosu razišli s bivšim suprugom Goranom Navojcem i možete biti primjer mnogima. Postavlja se i pitanje kako to da ste zadržali Goranovo prezime?

Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno. Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane. Vjerojatno tako i on mene, za poslove i neke životne savjete. Nije sve samo vezano za dijete. Poklopilo se i to da smo si našli dobre partnere i da smo svi zajedno super. Svi zajedno imamo Grgura, zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu. Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati.

Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec imaju sina Grgura
Story arhiva 

Kakve planove imate za budućnost? Vodite plesni centar i tu ima dosta posla.

Imam plesni centar Tala, sad nam je završna predstava s djecom, slijedi nam još jedan kamp i priprema jednu novu autorsku predstavu za jesen s našim glumicama. Radi se, uglavnom je jako puno posla.

Hoćete li naći vremena za odmor sa sinom i dečkom?

Uvijek idemo na odmor, idemo na Vis. To je nekakva naša oaza. Čekam da mi sve obveze završe i krajem sedmog mjeseca se selimo na Vis na mjesec dana.

Više fotografija sa Story Hall of Famea pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Hall of Fame party 2022. godine