PAPARAZZI SNIMILI LJEPOTICU KAKO SKIDA 26 GODINA STARIJEG SUPRUGA: Zaveo ju je u par minuta kad je imala 18

Talijanski operni pjevač Andrea Bocelli i njegova druga supruga Veronica Berti ne skidaju ruke jedno s drugoga, a da su zaljubljeni kao i prvog dana potvrđuju njihove provokativne fotografije s ljetovanja.

Profimedia Andrea Bocelli i njegova 26 godina mlađa žena

Vlasnik jednog od najljepših glasova svijeta, slavni talijanski tenor Andrea Bocelli (63) trenutno uživa u društvu supruge Veronice Berti (38) na njihovoj luksuznoj jahti kojom plove Sadrinijom.

Slavni talijanski par godinama plovi talijanskom obalom svakog ljeta, a ove sezone društvo im prave i djeca. No, iako jahtom vlada obiteljska atmosfera, sudeći prema paparazzo fotkama snimljenima prije nekoliko dana, Andra i Veronica ponekad ne mogu obuzdati strasti i ponašaju se kao na početku veze.

Naime, snimljeni su kako jedno drugo masiraju na jahti, skidaju se jedno pred drugim te se kupaju u moru, a paparazzi su snimili Veronicu kako čak skida kupaće gaćice svog supruga dok se on penje na jahtu iz mora. Tako je otkrila pogled na njegovu stražnjicu.

Profimedia  Andrea Bocelli i Veronica Berti na jahti

 Inače, Andrea je Veronicu zaveo kada je njoj bilo tek 18 godina, a njemu 44! Razlika između ovo dvoje supružnika je čak 26 godina, no oni već dugo izgledaju beskrajno sretno i zaljubljeno. Oboje su priznali da su odmah pri upoznavanju shvatili da su stvoreni jedno za drugo te su odmah prvu noć proveli zajedno u hotelu, a očito ih ljubavna zaluđenost nije ostavila sve do danas.

Profimedia  Andra Bocelli i Veronica Berti opušteni su na svojoj jahti

Par se upoznao 2002. na jednoj zabavi, a Bocelli se ubrzo nakon toga, iste te godine, razveo od prve supruge Enrice Cenzatti. U braku su od 2014. kad su se vjenčali u svetištu Madonne di Montenero u bajkovitoj Toskani. Velika dobna razlika uopće ih ne smeta, a Andrea je naglasio i kako su velike razlike u godinama tradicija u njegovoj obitelji pa je to bio slučaj i s njegovim roditeljima. Njihovo zajedničko dijete, malena Virginia rođena je 21. ožujka 2012., a već sad pokazuje veliki glazbeni talent.

Instagram 

Andrei je obitelj iznimno važna te njeguje bliske odnose sa svom svojom djecom. Iz prvog braka ima dva odrasla sina, 24-godišnjeg Mattea koji je odlučio krenuti očevim stopama te je postao pjevač, dok je 27-godišnji Amos talentirani pijanist.

Više fotografija slavnog pjevača i njegove obitelji pogledajte u našoj fotogaleriji.

Instagram andrea bocelli