JEDNU OSVOJIO U 3 MINUTE, S NJOM OSTAO DOBAR: U obje žene se zaljubio pri prvom susretu i dok su bile jako mlade

Andrea Bocelli iza sebe ima jedan razvod koji je okončao netom nakon što je upoznao sadašnju suprugu, 26 godina mlađu Veronicu Berti. Svojedobno je otkrio što je presudilo njegovom prvom braku.

Profimedia

Andrea Bocelli (63) dva puta se ženio, a u obje supruge se zaljubio pri prvom susretu.

Talijanski tenor od 2014. je u braku s 26 godina mlađom Veronicom Berti koja je i njegova menadžerica. Supružnici imaju kćer Virginiju (10), a nedavno su snimljeni kako na svojoj luksuznoj jahti plove Sardinijom.

Profimedia 

No nije Veronica prva Andrejina velika ljubav. Naime, slavni pjevač je bio u braku prije nje i razveo se iste godina kada je oženio Berti.

Bocelli je upoznao Enricu Cenzatti kada je imala 17 godina i pohađala srednju školu, a njihov prvi susret se odvio u baru u kojem je on pjevao. Ondje je radio kako bi si plaćao studij prava na koji su ga nagovorili njegovi roditelji.

Enrica se odmah zaljubila u njegov glas te je napravila prvi korak i prišla Andrei. Par se vjenčao u lipnju 1992., a veljači 1995. su dobili sina Amosa. Njihov drugi sin Matteo rođen je u listopadu 1997.

Profimedia 

Par se razveo 2002. na miran način i odlučili su zajedno odgajati djecu pa je Enrica preselila u kuću u grad Forte dei Marmi blizu glazbenikove vile. Andrea je svojedobno otkrio da su njihovom braku presudili daljina i razdvojenost. Priznao je da je teško usklađivao obiteljski život i karijeru, ali da se uvijek trudio što više biti s njima.

Inače, Bocelli je sadašnju suprugu Veronicu upoznao kada su mu bile 44 godine, a ona je tada imala 18. Ljubavna priča započela je kada joj je Bocelli opjevao ariju te ju osvojio u tih nekoliko minuta. Upoznali su se 2002. godine na jednoj zabavi, a njome se oženio 2014. godine u svetištu Madonne di Montenero u bajkovitoj Toskani.

Zanimljivo je da je Veronica zapravo bila pjevačeva menadžerica prije nego li su započeli romantičnu vezu.

'Postojala je i velika dobna razlika između mojih roditelja. Osim toga, vrlo sam religiozan, a razlika u godinama je nešto s čime se često susrećemo u biblijskim brakovima', komentirao je svojedobno njihovu razliku u godinama.

Zanimljivo je da se Bocelli razveo ubrzo nakon što je upoznao Veronicu. Bocelli sa svojom obitelji živi u Toskani.

Više fotografija slavnog pjevača i bivše supruge pogledajte u našoj fotogaleriji.

Profimedia Enrica Cenzatti i Andrea Bocelli su se razveli 2002. i imaju dva sina