Vlasnik jednog od najljepših glasova svijeta, slavni talijanski tenor Andrea Bocelli (63) trenutno uživa u društvu supruge Veronice Berti (38) na njihovoj luksuznoj jahti kojom plove Sadrinijom.

Slavni talijanski par godinama plovi talijanskom obalom svakog ljeta, a ove sezone društvo im prave i djeca. No, iako jahtom vlada obiteljska atmosfera, sudeći prema paparazzo fotkama snimljenima prije nekoliko dana, Andra i Veronica ponekad ne mogu obuzdati strasti i ponašaju se kao na početku veze.

Naime, snimljeni su kako jedno drugo masiraju na jahti, skidaju se jedno pred drugim te se kupaju u moru, a paparazzi su snimili Veronicu kako čak skida kupaće gaćice svog supruga dok se on penje na jahtu iz mora. Tako je otkrila pogled na njegovu stražnjicu.

Andrea Bocelli i Veronica Berti na jahti
Profimedia Andrea Bocelli i Veronica Berti na jahti

 Inače, Andrea je Veronicu zaveo kada je njoj bilo tek 18 godina, a njemu 44! Razlika između ovo dvoje supružnika je čak 26 godina, no oni već dugo izgledaju beskrajno sretno i zaljubljeno. Oboje su priznali da su odmah pri upoznavanju shvatili da su stvoreni jedno za drugo te su odmah prvu noć proveli zajedno u hotelu, a očito ih ljubavna zaluđenost nije ostavila sve do danas.

Andrea Bocelli i Veronica Berti opušteni su na svojoj jahti
Profimedia Andra Bocelli i Veronica Berti opušteni su na svojoj jahti

Par se upoznao 2002. na jednoj zabavi, a Bocelli se ubrzo nakon toga, iste te godine, razveo od prve supruge Enrice Cenzatti. U braku su od 2014. kad su se vjenčali u svetištu Madonne di Montenero u bajkovitoj Toskani. Velika dobna razlika uopće ih ne smeta, a Andrea je naglasio i kako su velike razlike u godinama tradicija u njegovoj obitelji pa je to bio slučaj i s njegovim roditeljima. Njihovo zajedničko dijete, malena Virginia rođena je 21. ožujka 2012., a već sad pokazuje veliki glazbeni talent.

Andrea Bocelli ima troje djece
Instagram 

Andrei je obitelj iznimno važna te njeguje bliske odnose sa svom svojom djecom. Iz prvog braka ima dva odrasla sina, 24-godišnjeg Mattea koji je odlučio krenuti očevim stopama te je postao pjevač, dok je 27-godišnji Amos talentirani pijanist.

Više fotografija slavnog pjevača i njegove obitelji pogledajte u našoj fotogaleriji.

Instagram andrea bocelli