Glumica Nataša Janjić proživljava najljepše razdoblje u životu. Uživa u sretnom braku i majčinstvu, a da je ludo zaljubljena u svog supruga liječnika Nenada Medančića, ne skriva ni na društvenim mrežama.

Nataša i Nenad u braku su preko tri godine, a trenutno su na ljetnom odmoru, kako je glumica otkrila, bez djece i uživaju u romantici.

'Imamo te neke svoje ljude na Visu koje držimo u Zagrebu. Svi odreda zaljubljenici života i ljudi, srca svake zabave, prijatelji u onom pravom smislu. Ljudići, volimo vas i hvala vam', poručila je glumica uz objašnjenje kako su im prijatelji obnovili zavjete nakon 20 godina velike ljubavi koja još 'gori'.

Tom prilikom, Nataša je uskočila i mini, bijelu haljinu, a dodatnu dozu glamura dao joj je crveni ruž te 'mokri' look u kosi, dok se njen suprug odlučio za ljetnu klasiku dugih, bež hlača od laganog materijala i zelene košulje s kratkim rukavima.

No ono što već danima privlači pažnju domaće javnosti jest Nenadova promjena imidža jer više nema kosu.

Podsjetimo, kad se u rujnu 2018. saznalo da je glumica trudna, mnogi su se pitali tko je otac njenog djeteta.

Nenada se samo koji dan kasnije otkrio sam, objavivši fotografiju s Natašom uz koju je poručio kratko i jasno: 'Sve moje'. Saznalo se tad da je Natašin dragi liječnik ortoped i da je porijeklom iz Pazina, ali ne i mnogo više.

Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić imaju dvoje djece
Instagram 

S vremenom su procurili još neki detalji pa se tako zna da je Natašu i Nenada 'spojio' jedan drugi naš poznati par, Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić.

'Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo’, ispričala je Nataša ranije za Story.

Par se vjenčao krajem 2018. godine u potpunoj tajnosti, a glumica je sretne vijesti potvrdila za Novu godinu 2019. na, pogađate, Instagramu. Tad je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te uz nju napisala: '...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo'.

Sina Tonija dobili su sredinom veljače 2019., a sestrica Kaja stigla mu je u srpnju 2020.

A kako se Nenad mijenjao od početka njihove veze, odnosno prve javne crno-bijele fotografije para, pogledajte u galeriji.

Instagram, Story arhiva Kako se Nenad Medančić, suprug Nataše Janjić, mijenjao kroz godine