NAŠA INFLUENCERICA PONOVNO JE ZAUZETA? Nakon prekida četverogodišnje veze vrijeme provodi u društvu poznatog fotografa

Domaća influencerica Ema Luketin u posljednje vrijeme sve češće se druži s Dušanom Petrovićem, influencerom i fotografom iz Srbije te su započela šuškanja o njihovoj vezi.

Instagram/ema luketin

Influencerica Ema Luketin u posljednje vrijeme sve češće se druži s Dušanom Petrovićem, fotografom i Influencerom iz Srbije.

Njihovo intenzivno druženje potaknulo je nagađanja na društvenim mrežama o tome je li riječ o prijateljstvu ili je između njih došlo do ljubavi.

Instagram/ema luketin 

Instagram/ema luketin 

Iako nije komentirala šuškanja o novoj vezi, Ema često objavljuje fotografije s njihovih druženja te su tako pratitelji mogli vidjeti kako su influenceri ovog ljeta odmarali u Hrvatskoj, ali i Srbiji.

Instagram/ema luketin 

Ipak, na fotografijama većinom nisu sami te je s njima gotovo uvijek još nekoliko osoba, a pretpostavlja se kako se dvojac zbližio tijekom putovanja na kojem je sudjelovalo nekoliko influencera iz regije.

Ema Luketin i Dušan Petrović na ljetovanju  YouTube

Ema nikada nije komentirala svoj privatan život, a u travnju ove godine sve je iznenadila vijest kako su ona i Janko Janić prekinuli četverogodišnju vezu. 

Vijest o prekidu na svom je Instagramu tada podijelio Janko koji je otkrio da mu je srce slomljeno.

Instagram 

'Nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa.

Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno', napisao je i nastavio u lijepom tonu govoriti o bivšoj djevojci.

'Želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi', otvorio je dušu mladi influencer.

Instagram 

Lijepe riječi uputio je i Eminim roditeljima za koje je rekao da su jedni od najboljih ljudi koje je u životu upoznao.

Posljednje dvije godine par je živio zajedno, a nedavno su otvorili salon ljepote u Zagrebu. Često su zajedno putovali i fotografije s putovanja dijelili s pratiteljima.

Više fotografija nekad omiljenog influencerskog para pogledajte u galeriji.

Instagram Ema Luketin i Janko Janić