TIJELO BOGINJE I S 59: Sreću je pronašla sa chefom nakon što je bivši od nje tražio ponižavajuće stvari

Holivudska glumica Demi Moore poznata je pobornica estetske kirurgije, no u posljednje vrijeme više ne sliči na sebe.

Profimedia

Holivudska diva Demi Moore znana je po svojim raznovrsnim glumačkim ulogama, tijelu božice, ali i brojnim propalim ljubavnim vezama.

Kako god bilo, Demi danas ima 59 godina, a nadomak ulaska u 7. desetljeće života izgleda jednako dobro kao i 90-ih, barem što se izgleda tijela tiče. Naime, glumica se pojavila u minijaturnom rozom bikiniju na svojojoj jahti kojom krstari Grčkom te odmah postala senzacija. Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda utegnuto i mišićavo kao i za vrijeme svoje najveće slave prije 30-ak godina.

Profimedia 

Savršeno definirani trbušnjaci, vitka linija i grudi na kojima bi joj pozavidjele i upola mlađe žene, Demini su fizički aduti koje joj nitko ne može oduzeti. No, s druge strane, u posljednje vrijeme glumica privlači dosta pažnje izgledom svog lica – koje izgleda jedva pomično zbog silnog botoksa i plastičnih operacija.

Profimedia 

Demi je tako i ovog put viđena kako se mršti na jahti, ali njezini mišići lica nisu baš surađivali s ekspresijom koju je poželjela prenijeti, pa joj je lice izgledalo poput voštane maske, ne baš u skladu s ostatkom tijela.

Profimedia 

Inače, nedavno je slavna glumica službeno potvrdila da je u vezi sa švicarskim kuharom Danielom Hummom. Naime, na Instagramu je objavila fotografije s teniskog meča. Bili su na French Openu i uhvaćeni su kako razmjenjuju poljupce.

Krajem ožujka par je snimljen na Tjednu mode u Parizu. Kasnije su sjedili u prvom redu, a između njih je bila glumica Gugu Mbatha-Raw. Humm je poznati chef i njegov restoran Eleven Madison Park, koji ima jelovnik bez mesa, je dobio pet zvjezdica od uglednog The New York Timesa i osvojio prvo mjesto na listi najboljih svjetskih restorana 2017.

Profimedia 

Inače, Moore iza sebe ima tri braka. S Freddyjem Mooreom bila je od 1980. do 1985. godine, s Bruceom Willisom od 1987. do 2000. godine te zajedno imaju tri kćeri, a s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom od 2005. do 2013. godine koji je završio vrlo burno i ružno.

Dok je s Bruceom dan danas u bliskim odnosima, kao i s njegovom sadašnjom suprugom, Ashtona je više puta optužila za jako ružne stvari - od višestruke prevare, prisiljavanja na seks u troje do toga da ju je ostavio jer mu nije mogla roditi dijete.

Profimedia 

Demi u svojim memoarima tvrdi i kako je Ashton tražio od nje da mokri po njemu, a ta pikanterija izazvala je opću pomutnju u javnosti. 'Bilo je tako ponižavajuće i odvratno, još uvijek imam traume zbog naše veze', rekla je glumica. Moore i Kutcher krenuli se viđati 2003. godine nakon što su se upoznali na večeri sa zajedničkim prijateljima, a dvije godine nakon su stali pred oltar. Službeno su se razveli 2013. godine.

Podsjetimo, proteklih godina pisalo se da je 59-godišnja glumica u vezi s 13 godina mlađom srpskom kostimografkinjom Mašom Mandžukom. Prvi put su zajedno bile viđene 2014., a nije poznato kada su se i kako upoznale. 2018. uslikane su u losanđeleškom naselju Los Feliz kako se zabavljaju s Mašinom kćerkicom te su glasine postale još intenzivnije.

Profimedia 

Maša je 2020. godine čestitala rođendan Demi na Instagramu. 'Sretan ti rođendan, prekrasni anđele! Zahvalna sam na tih devet godina koliko si u mom životu'. Mnogi su to shvatili kao konačnu potvrdu da su njih dvije u vezi već devet godina.

Maša je, inače, rođena u Srbiji, ali živi u New Yorku gdje je i završila studij, te započela uspješnu karijeru kao kostimografkinja. Radila je kao kostimografkinja u showu 'Top model', a i na brojim filmskim setovima među koje spada Oscarom nagrađeni 'La La Land'. Također je suvlasnica modnog Brenda ‘Anda&Masha’, te je surađivala s brojnim slavnim ženama poput Rihanne, Anne Hathaway, Drew Barrymore i Alicije Keyes.

Profimedia 

Čini se kako Demi ipak nije u vezi sa Srpkinjom, ili barem više nije, kao i da joj život u naručju novog muškarca jako odgovara. 

Ukoliko se želite dodatno uvjeriti u to kako se Demi itekako promijenila tijekom godina i podvrgla brojnim operacijama, pogledajte slike u našoj galeriji.

Profimedia Demi Moore je bila na estetskim zahvatima