OGLASIO SE SEVERININ ODVJETNIK: 'Severina je puštena kući, i ona ima ozljede'

Severinin odvjetnik se oglasio o sukobu sa sestrom.

Instagram

Nakon vijesti da je Severina uhićena na zagrebačkom aerodromu digla se poprilična prašina.

Kako je prenio Jutarnji list, pjevačicu je prijavila njena sestra Marijana koja tvrdi da ju je pjevačica napala u stanu njihove majke

Dogodilo se to oko jedan sat ujutro, a Marijana je navodno polici prijavila da su se i fizički sukobile, odnosno ‘hrvale i šamarale’.

Nino Strmotic/PIXSELL 

Navodno je Severina nakon sukoba otišla, a sestra joj se uputila u bolnicu zbog lakših ozljeda, a zatim i na policiju. Zadobila je, navode, niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu te prijave, splitska policija je raspisala potragu za Severinom na temelju koje je pjevačica uhićena 12 sati kasnije na zagrebačkom

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Instagram 

Severinin odvjetnik Mate Matić potvrdio je Indexu da ga je Severina kontaktirala nakon što ju je policija dočekala na zagrebačkom aerodromu da bi ga obavijestila o privođenju te ju je on sačekao u stanici. Rekao je da su policajci odustali od privođenja i da je pjevačica puštena kući.

‘Ići će se redovnom procedurom. Izgleda da i Severina ima ozljede, pa ćemo vjerojatno i mi podnijeti kaznenu prijavu’, rekao je Matić i dodao: ‘Zaista ovo ne zaslužuje toliku pažnju javnosti. Ukradena je milijarda kuna’.

Severinine ozljede nakon sukoba sa sestrom pogledajte u galeriji: 

privatna arhiva Severinine ozljede nakon sukoba sa sestrom