Sjaj i ljepota kože oduvijek su bili imperativ ali i glavni pokazatelj njezina zdravlja. Starenje, nedostatak sna, stres i loša prehrana nepovoljno utječu na zdravi izgled kože, ali dobra je vijest da uz prave proizvode ona ponovno zablistati.
Na hrvatsko tržište upravo je stigla jedna takva linija proizvoda – Swedish Collagen, a predstavljena je na ekskluzivnom druženju, održanom na terasi Oleander hotela Esplanade, uz brojne poznate goste te zanimljivi edukativni i glazbeni program.
Ova kolekcija od pet proizvoda sadrži visoko kvalitetni riblji kolagen koji je trenutno najbolji na tržištu, a njegovom primjenom koža, kosa i nokti povratit će izgubljeni sjaj, elastičnost te ono najvažnije, zdravlje. Predstavljeno je i zaštitno lice ove linije – glazbenica Maja Šuput. Predstavljanje novog proizvoda okupilo je i brojne poznate goste koji su se družili na terasi Oleander hotela Esplanade, jednoj od najljepših zagrebačkih terasa.
Na eventu smo zatekli i domaću, svima dragu voditeljicu Antoniju Blaće koja je 2021. godine izbacila priručnik 'Ljeto bez parea'. Jednostavnim i učinkovitim savjetima Antonija pomaže mnogima da lakše dođu do željenih ciljeva i žive zdraviji život. Sama je sebi najbolji promotor i jedna je od rijetkih koja može svojim postupcima i trudom, uz pomoć priručnika i vježbanja, pokazati publici da nijedan cilj nije nedostižan
'Draže mi je bilo biti iskrena oko toga nego nešto skrivati', rekla nam je odmah na početku.
Ona je nakon ljetne stanke već krenula u pohod na ljeto 2023. bez parea. 'Ljeti se 'upropastim' pa se od jeseni moram početi vraćati na staro', dodala je.
Priručnik je doslovno doživio 'boom' diljem zemlje, a Antonija je za Story.hr otkrila očekuje li nas uskoro nastavak. 'Imam planove s 'Ljetom bez parea'. Da to podignem na višu razinu, ali o tome uskoro', kratko je prokomentirala.
Čuli smo da razmišlja o pokretanju kulinarskih radionica, a nama je dodatno pojasnila kako stoje stvari s tom idejom.
'Razmišljala sam zapravo da radim radionice, ne zato što si umišljam da znam kuhati, nego mislim da bi u neposrednom ženskom ili muškom druženju mogli lakše savladati neke trikove koje sam ja na težak način naučila na sebi i vidjeti da to nije bauk, da to nije teško i da se to može', rekla je.
Nikada nije bila osoba koja ne može bez mesa, upravo suprotno. Počela je eksperimentirati i učiti o drugačijim vrstama proteina, koji ne dolaze iz namirnica životinjskog porijekla, ali nije još 'full time' veganka.
'Kako mi je moja prijateljica Jasminka rekla da nije bitno da savršeno sve radimo, da je bitno napraviti barem mali pomak. Ja sam tako počela sve manje i manje jesti meso, ali mi nedostaje proteina pa tražim gdje ih naći. Ja sam oduvijek više bila od povrća. Daleko sam još od toga da sve životinjskog porijekla izbacim, ali borim se, polako.'
Za kraj smo se dotaknuli teme pripreme jela. Antonija sada proučava i isprobava jedan novi način pripreme jela za koji ćemo svi saznati na njenim društvenim mrežama.
'Ja baš pratim jednu ženu koja je smislila koncept sat vremena pripreme za pet večera u tjednu i isprobavam koliko je to praktično. Čim uočim da je, podijelit ću na svojim društvenim mrežama.'
Tko je sve bio na predstavljanju linije proizvoda Swedish Collagena pogledajte u galeriji.