OSUĐIVAČKI POGLEDI: William je u posljednji tren pozvao Harryja i Meghan da mu se pridruže, nije skrivao što misli

Prinčevi William i Harry sa suprugama Kate Middleton i Meghan Markle pojavili su se zajedno prošle subote ispred dvorca Windsor kako bi odali počast preminuloj kraljici Elizabeti II. te pozdravili okupljeno mnoštvo.

Profimedia

Prinčevi William i Harry sa suprugama Kate Middleton i Meghan Markle pojavili su se zajedno prošle subote ispred dvorca Windsor kako bi odali počast preminuloj kraljici Elizabeti II. te pozdravili okupljeno mnoštvo.

Okupljeni su po njihovom izlasku iz dvorca minutom šutnje iskazali poštovanje prema kraljici i obitelji, a zatim su ih pozdravili aplauzom i poklicima.

Posvađana braća tako su se ujedinila u tuzi za voljenom bakom, kao i njihove supruge koje su blistale u jednostavnim i elegantnim, crnim haljinama.

Ovo je prvo zajedničko pojavljivanje dva kraljevska para od 9. ožujka 2020. godine i dana Commonwealtha.

Iako su se parovi zajedno pojavili pred fotografima, izrazi na njihovim licima dovoljno govore da je to sve samo predstava za javnost, baš kao i sigurna udaljenost na kojoj su se držali u nekim trenucima te Meghanine prekrižene ruke koje su obilježile izlazak.

Profimedia 

Ubrzo se iz Kensingtonske palače saznalo kako je princ William, odnosno princ od Walesa, pozvao brata i njegovu suprugu da mu se pridruže u Windsoru, no novinar i autor Omid Scobie na Twitteru je otkrio kako je ta pozivnica odbjeglom paru stigla u posljednji tren.

'Vojvoda i vojvotkinja od Walesa su u rasporedu imali planiran odlazak za susret s ljudima okupljenima kod dvorca Windsor, a kraljevski izvori kažu da je odluka o pozivu Sussexa donesena u zadnji tren', napisao je. 'Ovo je, bez imalo sumnje, značajan trenutak u povijesti odnosa između dva brata', zaključio je, a kraljevski parovi s ljudima su ispred dvorca proveli oko 40 minuta.

Najmanje raspoložena svakako je izgledala Meghan Markle kojoj je navodno bilo zabranjeno da se oprosti od kraljice Elizabete II. u škotskom dvorcu Balmoral.

Profimedia 

'Charles je rekao Harryju da nije ispravno ili prikladno da Meghan bude u Balmoralu u tim teškim trenucima. Naglašeno mu je da Kate ne ide i da bi se trebali zaista ograničiti na najužu obitelj. Charles je vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla', otkrio je nepoznati izvor za The Sun, a Harry je u tom trenutku bio u Frogmoreu.

Harry je tako posljednji stigao na oproštaj, a prvi je i napustio dvorac kako bi se vratio supruzi u London, a s voljenom bakom se nije stigao oprostiti.

Više fotografija prinčeva sa suprugama pogledajte u galeriji.