JOŠ IH NISMO VIDJELI ZAJEDNO U JAVNOSTI: Hana Huljić i malena Alba prošetale gradom

Hana Huljić uhvaćena je u šetnji gradom s kćerkicom Albom.

Instagram

Hana Huljić (31) dobila je 17. srpnja kćerkicu Albu sa suprugom Petrom Grašom (46). Djevojčica Alba rodila se u 18 sati carskim rezom pet dana prije termina u splitskoj bolnici. Malena je dugačka 50 centimetara i teška 3150 grama, doznao je tada Story.

Jadran Babić 

Glazbeni par je za svoju kćer odabrao zaista posebno ime, što se znalo još tjednima prije porođaja. Zanimljivo, ime Alba mogu nositi i dječaci i djevojčice, a potječe od latinske riječi 'albus', čije je značenje 'bijela' ili 'svijetlo'. Ime je često među curicama u Španjolskoj i Italiji, a prevodi se kao 'zora' pa simbolizira obnovu snage, želju za inovacijama i ustrajnost. S druge strane, u hebrejskoj kulturi nose ga isključivo dječaci.

Nedavno je Petar za Story progovorio o očinstvu. 'Zajedno provodimo manje vremena nego što bih htio jer je ova sezona doista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su na ovo ljeto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci s obitelji još dragocjeniji. Sretan sam što sam blagoslovljen ulogom roditelja.'

Mario Poje 

Glazbenik se osvrnuo i na medijsku histeriju oko njegove veze s Hanom Huljić, vjenčanja i na kraju, dolaska Albe.

'Anonimnost je kategorija s kojom sam se pozdravio prije 25 godina kada sam uzeo mikrofon u ruke. Naučiš živjeti sa spoznajom da te svi znaju dok šetaš ili barem misle da te znaju. Ne smeta mi to, ljudi ti prilaze, vole te i imaju potrebu podijeliti nešto što ih vezuje uz moju glazbu. Volim ljude i nikad nisam imao nijedno loše iskustvo, dapače. Hana je također odrasla u obitelji koja je pod medijskom lupom, a po prirodi je povučena osoba. Zanimanje medija za našu vezu i dalje je golemo, no trudimo se koliko možemo ne biti involvirani u to i živjeti što je moguće dalje od tabloida. Tri četvrtine mog života su javni i vezani uz medije i puno ljudi. Ovu posljednju četvrtinu čuvam za sebe i ne dijelim je sa svakim.'

Podsjetimo, prije nekoliko dana Hana je imala prvi 'službeni' izlazak nakon poroda u Splitu gdje je održana dodjela nagrada 'Camille Awards'. Na dodijeli je bila i obitelj Huljić. Hana je odijenula dugačku narančastu haljinu koja joj je pristajala kao salivena. Pokazala je savršenu liniju samo dva mjeseca nakon rođenja kćeri. Kosu je raspustila u svoje prepoznatljive lokne, a make-up je bio prirodan.

Saša Stojanović 

Večeras je portal Dalmacija danas snimio Hanu u šetnji s Albom u centru Splita.

Dalmacija danas 

Fotografija izlaska Hane i Albe iz rodilišta pogledajte u galeriji. 

Jadran Babić Petar Grašo, Hana Huljić i kćerkica Alba