Poznati hrvatski skladatelj i autor Tonči Huljić gostovao je u emisiji 'Nota bene' Laudato TV-a te tim povodom otvorio dušu po pitanju njegova odnosa s unučicom Albom, a koju je nedavno rodila njegova kći Hana.

Vidno raspoloženi i opušteni Huljić iskreno je progovorio o svom djetinjstvu, obrazovanju i glazbenom putu koji ga je doveo do statusa hrvatskog glazbenog hitmejkera, no najzanimljiviji dio intervjua bio je onaj u kojem se dotaknuo unučice Albe.

Hana Huljić prije dva mjeseca je rodila kćerkicu Albu
Jadran Babić 

Tako je rekao da kao novopečeni djed pokušava svaki slobodan trenutak provesti s malenom djevojčicom.

'Kao djed gledam da imam dovoljno vremena da svaki slobodan trenutak idem tamo gledati kako je sve više razmažena i slatka i zahtjevna, a nema još ni koji mjesec', rekao je Tonči.

Tonči Huljić s obitelji
Jadran Babić 

Podsjetimo se, njegova kći Hana prije dva mjeseca je rodila svoje prvo dijete, a koje je dobila u braku s Petrom Grašom.

Djevojčici su dali posebno i rijetko ime Alba, a potječe od latinske riječi 'albus', čije je značenje 'bijela' ili 'svijetlo'. Ime je često među curicama u Španjolskoj i Italiji, a prevodi se kao 'zora' pa simbolizira obnovu snage, želju za inovacijama i ustrajnost. S druge strane, u hebrejskoj kulturi nose ga isključivo dječaci. Osobe koje nose ime Alba prema numerologiji su avanturisti puni energije, a najviše od svega cijene svoju slobodu. Znaju što žele, snalažljivi su i ne odustaju od svojih ciljeva.

Osim toga kako obožava provoditi vrijeme s unučicom, Tonči je za Laudato TV otkrio i kako je odlučio više ne nastupati uživo na koncertima. Odsad će izdavati samo studijske albume i nove pjesme, no koncerata će se na neko vrijeme odreći.

U nastavku se prisjetite vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić.

Marin Lelas/PIXSELL, Jadran Babić Kako je izgledalo vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić