NESUĐENI SVEĆENIK IZ 'MASTERCHEFA': Stjepan Vukadin objavio rijetku fotografiju sa suprugom, osvojila ga je prvi dan

Naš poznati chef Stjepan Vukadin podijelio je novu fotografiju sa suprugom, a za Story je ranije otkrio kako ju je osvojio.

Jadran Babić

Zahvaljujući televizijskom showu 'Masterchef', mladi chef Stjepan Vukadin postao je dobro poznato i omiljeno lice diljem Hrvatske, no njegov život je mogao krenuti i drugačijim tokom.

29-godišnji Stjepan, najmlađi član žirija u popularnom 'Masterchefu', svoj životni poziv pronašao je u kulinarstvu i tu je pokazao zavidan talent, a ove godine otvorio restoran ‘Il ponte’ u Trogiru.

Međutim, Stjepanu kuhanje, u koje se odmalena zaljubio, nije bilo prvi izbor kad je u pitanju karijera. S 14 godina odlučio je postati svećenik i ušao u sjemenište.

Jadran Babić 

Ipak, brzo je shvatio da je prevladala ljubav prema kuhanju pa je napustio sjemenište i upisao srednju kuharsku školu u Šibeniku.

Ljubav prema kuhanju povezala ga je i s ljubavi njegovog života, suprugom Katarinom.

Kako je u ranijem intervjuu za Story otkrio, suprugu je upoznao kad se ona zaposlila u računovodstvu tvrtke u kojoj je on bio šef kuhinje i to već na njen prvi radni dan.

'Na njezin prvi radni dan šefica ju je provela kroz sve urede i prostorije da upozna sve. Tada sam je ugledao u kuhinji. Kao nešto sam radio, a zapravo nisam znao što. Valjda sam pokušao ostaviti što bolji dojam pa sam se i zaboravio rukovati i upoznati s njom. To se dogodilo tek kad sam joj počeo donositi otpremnice od nabave. Prije su to radili kolege, ali kako je došla Katarina... Eto, tako je sve krenulo', opisao nam je.

Privatni album 

Katarinu je, kaže, osvojio 'plavim očima i šarmom', a kasnije je to utvrdio kuhanjem.

Vjenčali su se u studenom 2019. godine.

'Pamtit ću naše vjenčanje po prekrasnim emocijama i obećanjima koje smo dali jedno drugom. Osjetila se ta posebna energija koja nas je vodila taj dan', rekao je Stjepan.

Zajedno imaju sinčića Gabriela, a Stjepan ne skriva ponos kad govori o njemu.

'Gabriel je dijete kakvo se samo poželjeti može. Pametno, razigrano, a u drugu ruku i mirno. U posljednje vrijeme samo zove tatu. Nema veće sreće nego čuti riječ ‘tata’ od svog sina', ispričao nam je.

Instagram 

Da je Stjepan pravi obiteljski čovjek redovito pokazuje na svojim društvenim mrežama gdje često dijeli fotografije svog sinčića, a povremeno objavi fotografiju sa samozatajnom suprugom Katarinom, koja se, iako joj je suprug televizijska zvijezda, čini se, baš ne voli eksponirati.

Fotografiju na kojoj njih dvoje poziraju zagrljeni i nasmijani podijelio je i ovih dana na Insta storyju, a da je u suprugu zaljubljen kao i prvog dana otkrio je dodavši tek tri crvena srca na crnobijelu fotku.