NA SETU PROFESIONALNA, A KOD KUĆE KAO I SVI: Martina Tomčić Moskaljov otkrila kako provodi nedjelju navečer

Martina Tomčić Moskaljov otkrila je kako provodi nedjeljnu večer.

Instagram

Nedjelja navečer za Martinu Tomčić Moskaljov rezervirana je za gledanje nove epizode 'Supertalenta', emisije u kojoj je i sama članica žirija. Za novu epizodu odlučila je odjenuti dugačku zelenu haljinu, a zlatnim prstenom dodatno je začinila modnu kombinaciju. 

'Večeras s posebnim veseljem iščekujem Supertalent. Doma sam s mojima i koristim svaku priliku da ih grlim i cmokam, kuham laganu večericu, slažem veš i učim matematiku', napisala je.

Nedavno je u intervjuu za Story progovorila o retuširanju fotografija. 'Tako je, objavljujem retuširane fotke, kao i hrpu neobrađenih. I vi i ja smo privatno nenašminkane, imamo prilično ležeran lifestyle. Ali ako idemo na nekakav svečani prijam, dotjerat ćemo se. Tako iskazujemo poštovanje. Kad dolazim na televiziju, nisam ona privatna Martina nego sam u ulozi članice žirija. Upravo ta uloga ima svoje karakteristike, ondje je cijeli tim koji se brine o meni. Kao i u kazalištu, oni me pretvaraju u razne likove. Moj profil na Instagramu nešto je što ulazi u tuđe domove i želja mi je da ima određenu estetiku iz poštovanja prema svim ljudima. Apsolutno me veseli kad me Marko Grubnić malo obradi', rekla je.

Story otvoreno je govorila o imidžu ‘najstrože članice žirija’ te kako on utječe na nepoznate ljude koji joj prilaze i žele je upoznati.

'Voljela bih da me se više boje', iskrena je bila Martina.Također je otkrila i da joj smeta kada je 'snimaju mobitelom dok sa suprugom šeta trgovačkim centrom'.

Instagram 

Ispričala je i situaciju koja se dogodila na jednom putovanju, a koja je utjecala na nju.

'Nedavno smo obiteljski bili u Parizu i sjedili na terasi dok je nedaleko od nas Rebeka pravila zvijezdu. Suprug i ja zezali smo se da bismo i mi to mogli. Rebeka je na to rekla: 'Mama, idemo se preseliti u Pariz.' Odgovorila sam: 'Zašto, prljav je grad, ne sviđa mi se.' 'Ali tu si potpuno drukčija nego u Zagrebu', dodala je. Porazno je što je to i dijete primijetilo.'

Na Instagramu je objavila i da je kćer počastila šopingom. 'Hvala što brinete za moju kćer. Odgovaram svima kolektivno - DA, odvela sam je u shopping'. Martina je tako otkrila da je svojoj 11-godišnjoj kćeri Rebeki ispunila želju i odvela je u zasluženu kupovinu.

Instagram