U BRAKU JE 14 GODINA, A BROJ NJEGOVIH PREVARA JE TROZNAMENKASTI: Tko je žena koja je ostala uz njega unatoč izdajama?

Danas je rođendan Wayneu Rooneyju pa smo se prisjetili njegovih seks skandala.

Profimedia

Slavni nogometni as Engleske, Wayne Rooney, poznat je po svom raskalašenom životu i ljubavi prema alkoholu, ludim partijima i lijepim ženama, ali i po tome što još od srednje škole službeno ljubi samo jednu ženu - školsku prijateljicu Coleen Rooney.

Wayne i Coleen u braku su od 2008. godine, a prije toga su bili zajedno još šest godina. Zajedno imaju četvero djece, a navodno je Coleen najveća nogometaševa podrška koja je s njim prošla sve od siromaštva do bogatstva.

Ipak, čini se kako Coleenina predanost nije dovoljna kako bi nestašnog nogometaša odvratila od preljuba. Wayne naime ima cijelu povijest preljuba i seks skandala iza sebe, no do sad mu je Coleen sve opraštala. Bijes bi iskalila u šopingu, a nakon par mjeseci zahlađenih odnosa opet bi se vratila u naručje supruga.

Podsjetimo se, 37-godišnji nogometaš koji na današnji dan slavi svoj rođendan, tijekom braka s Coleen imao je niz javnih skandala koji su uključivali misteriozne ljepotice, obožavateljice, ali i prostitutke. Tako je jednom bio uhvaćen kako pijan za volanom sjedi u društvu nepoznate ljepotice, pa kako se upucava konobarici, pa kako odvodi ljubavnicu u svoju hotelsku sobu… Teško je i pobrojati sve trenutke u kojima se Wayne javno odao u svojim namjerama te pred očima javnosti prevario ženu.

Tako ovaj nogometaš, a kojeg se smatra jednim od najtalentiranijih engleskih nogometaša u povijesti, ujedno ima i najviše seks-skandala od svih nogometaša. Sve je počelo već kad je Wayne imao 16 godina i bio mlada zvijezda ‘Evertona’, Prema vlastitom priznanju desetak puta je navratio do lokalnog bordela, dok ga jednom tamo nisu zatekli navijači i priča je procurila u javnost.

Profimedia 

Otkriveno je kako je za usluge dama noći plaćao oko 350 kn, a preferirao je društvo 'starijih' gospođa, pa su njegov izbor bile 37-godišnja Gina, ali i tad 48-godišnja Patricia koja je bila poznata po tome da nosi kostim žene-mačke za vrijeme seksa. U to vrijeme od Waynea je bila starija nevjerojatne 32 godine.

‘Žao mi je zbog svega. Bio sam mlad i glup’ rekao je Wayne tad novinarima no isprika nije bila iskrena – jer sa sličnim aktivnostima nastavlja sve do danas.

Najveću ljagu na njegovo ime bacio je trenutak kada je, prije 13 godina, ostavio svoju tada osam mjeseci trudnu suprugu Coleen i otišao se zabavljati s elitnom prostitutkom Jenny Thompson. Za noć s njom je platio oko 10.000 kuna.

Profimedia 

‘U krevetu je bio poprilično prosječan. Balotelli je za njega prava mašina’ rekla je tad Jenny koja tvrdi i da je spavala sa zločestim dečkom talijanskog nogometa. Zbog cijele priče Coleen se iselila iz zajedničkog doma, a Wayne se posipao pepelom.

‘Život mi je u ruševinama. Bio sam tako glup’, plakao je Wayne, a Coleen mu se odlučila vratiti. Koju godinu poslije, otkrilo se kako je Wayne još jednom bio nevjeran. Ovaj put u trojcu s Helen Wood i jednom neimenovanom prostitutkom. I to mu je Coleen oprostila.

Uslijedilo je još ludih avantura u noćima punim alkohola, teško je i nabrojati sve dame koje je Rooney zaveo. No, tko je zapravo Coleen, naajvjernija od svih žena nogometaša, koja je oprostila toliko izdaja i prevara? 

Dakle, Coleen danas ima 36 godina, majka je četvero Roonyjeve djece i poduzetnica je i TV voditeljica. Napisala je vlastitu knjigu, a snimila je i posebnu seriju dokumentaraca o svom životu supruge slavnog nogometaša. Posvećena je humanitarnom radu te je kolumnistica lifestyle časopisa, a zajedno s onime njezina muža, bogatstvo joj se procjenjuje na 190 milijuna funti. 

Ipak, unatoč silnom bogatstvu, mnogi misle kako je Coleen nesretna i iskompleksirana žena koja suprugu oprašta neopostivo. Nebrojeno ju je puta povrijedio i osramotio, a ona ipak preko svega prelazi. Danas mu je tako posvetila i posebno dirljivu objavu na Instagramu, a u kojoj je izrazila svoju ljubav za Waynea, glavu njihove obitelji. Čini se da ljubav doista nekad jest slijepa.