Skandal koji je dugo tresao javnu scenu je onaj tenisačice iz Argentine, Gisele Dulko i njezinog, sad već bivšeg, supruga nogometaša Fernanda Gage – a kojeg je ona našla u krevetu s najboljom prijateljicom.

Argentinski sportski par, nogometaš Fernando Gago i njegova bivša supruga Gisele Dulko bili su u braku čak 10 godina, a slovili su za 'zlatni' par argentinskog sporta. No, svemu je naprasno došao kraj kada se otkrilo da je Gisele višestruko nasamarena. Naime, njezin ju je suprug serijski varao, a sve je otkriveno tako što ga je jednog dana zatekla u krevetu s vlastitom najboljom prijateljicom.

Nakon što mu je rodila troje djece u braku, Gisela se jednog dana vratila kući i imala što vidjeti. U njezinoj se bračnoj postelji valjala gola Veronica Laffitte, koja joj je bila bliska prijateljica dugi niz godina. Skandal je odmah dospio u medije, a slomljena Gisela je shvatila kako je u samo par trenutaka izgubila i muža i prijateljicu, te ostala sama s troje djece – praktički na cesti.

'Veronica i Gisela su bile prijateljice, a zatekla ju je u svojoj kući, u svojoj spavaćoj sobi, sa svojim mužem. Djeca su im išla zajedno u školu. Veronica se od tada ne pojavljuje u školi i ugasila je profile na društvenim mrežama. Svi su šoku jer su se parovi godinama družili’, ispričala je argentinska novinarka koja je pratila cijeli slučaj.

Veronica je inače također bila u naoko ‘sretnom’ braku, no očito je poklekla pod čarima bivšeg nogometaša Real Madrida. Gisela je navodno odmah podnijela zahtjev za razvod, a njezin se suprug ponadao da će se sporazumno dogovoriti oko podjele imovine – no to nije bio slučaj.

Gisela je odlučila istjerati pravdu do kraja pa je istražila muževu prošlost i tako otkrila da ju je serijski varao dugi niz godina. Na kraju se ispostavilo da ju je varao gdje je stigao, a kada se otkrila njegova afera s Veronicom, jednostavno je otišao živjeti s njom.

No, nije Gisela bila jedina koju je Gago varao. Njegova bivša djevojka također je rekla kako je bila žrtva njegove nemogućnosti da odoli lijepim ženama.

‘Prekinuli smo jer me prevario s pola Argentina i pola Europe. Znam li koliko me je puta prevario? Čula sam određene priče, ali tko zna. Imali smo 19 godina, a on je iznenada imao novac i moć. Što mladom momku više treba?’, izjavila je Fernandova bivša, Micaela Vazquez.

I tako se nogometaš upisao u neslavnu listu nogometaša koji su varali žene - a koja je vrlo dugačka.