Cara Delevingne je jedna od najplaćenijih manekenki svijeta, a mnogi ju smatraju atipičnom ljepoticom kakva se rijetko viđa. Prekrasna Britanka oduvijek je znala kako privući pozornost javnosti, što ljepotom što ljubavnim životom, no sad je zabrinula fanove.

Naime, 30-godišnja Cara nedavno je viđena kako čeka u zračnoj luci u nimalo zavidnom izdanju. Inače uvijek glamurozna manekenka izgledala je kao da joj nije dobro, a mnogi su primijetili i kako djeluje kao da je pod utjecajem jakih opijata.Cara je jedva stajala, a na kraju je sjela na ogradu pored ceste, samo u čarapama i u vidno zapuštenom izdanju. Te nove paparazzo fotke potakle su glasine da je mankenka završila kao još jedna slavna žrtva pakla droge.

Cara Delevingne ispred zračne luke
Profimedia 

Iako ima cijeli svijet pod nogama, bogata je i jako uspješna, čini se kako Cari vlastiti život izmiče van kontrole. Nedavno je njezina najbolja prijateljica, glumica Margot Robbie, viđena kako napušta njezinu kuću jako uplakana, a iako se točan povod njezinim suzama ne zna, mnogi smatraju kako je razlog upravo Cara i njezino vidno pogoršano fizičko i psihičko stanje.

Cara Delevingne izgleda sve lošije
Profimedia 

Cara je nedavno otkrila kako se bori s golemim stresom i problemima s mentalnim zdravljem. Rekla je kako je imala traumatično, stresno odrastanje jer joj je majka bila ovisnica o heroinu, a dijagnosticiran joj je i bipolarni poremećaj. Zbog toga je manekenkino odrastanje bilo obilježeno stalnim strahom, toksičnim odnosima i manjkom ljubavi – što sada dolazi na naplatu. Netom nakon što je napunila 30 godina, Cara je počela osjećati nadiranje starih trauma s kojima teško izlazi na kraj.

‘Svatko ima nešto kroz što prolazi sa svojom obitelji’, objasnila je Kara i dodala: ‘Osjećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta kaosa, nisam bila sigurna jesu li neki ljudi dobri ili ne.’

Cara Delevingne dugi niz godina se bori s mentalnim problemima
Instagram 

‘Odustala sam od škole i samo sam željela dokazati da nisam promašaj kakvim sam se smatrala’, rekla je te dodala kako od teen godina pati od depresije i anksioznosti. Dodatan uzrok njezinim problemima bila je i njezina fluidna seksualnost. Naime, Cara se dugo borila da si prizna kako je panseksualka, odnosno da ju privlače svi rodovi i spolovi.

Sve zajedno rezultiralo je time da se Cara okrene alkoholu i drogi kao spasu, a unazad nekoliko tjedana više je puta snimljena u poprilično lošim izdanjima koja pokazuju kako nešto s njom definitivno nije kako spada.

Još fotografija manekenke pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram, Profimedia Cara Delevingne tijekom godina je bila u vezama i s muškarcima i sa ženama