NA NJOJ JE ZARADILA 15 MILIJUNA DOLARA: Angelina se nakon stravičnih optužbi druži s najtajnovitijom kćeri

Glumica Angelina Jolie s kćeri Vivienne viđena je u shoppingu u Los Angelesu.

Profimedia

Holivudska glumica Angelina Jolie neko je vrijeme provela u Pakistanu kao izaslanica Ujedinjenih Naroda za izbjeglice, a sada se vratila kući u Los Angeles gdje su je odmah paparazzi uslikali s 14-godišnjom kćerkicom Vivienne.

Njih su dvije zajedno obavljale kupovinu namirnica u jednom marketu, a kako se i priliči prigodi, bile su odjevene u ležerne modne kombinacije.

Profimedia 

Inače, upravo je s njome Angie najčešće viđena u javnosti, iako se o njoj najmanje piše. Ona i njezin brat blizanac Knox rođeni su na francuskoj rivijeri, u prekrasnoj Nici, a Knox je na svijet došao minutu ranije od svoje sestre. Upravo su njihove fotke Angie i Brad prodali magazinu People i Hello! za 15 milijuna dolara i novce iskoristili za svoju dobrotvornu udrugu. Blizanci se školuju kod kuće, a čini se da nastavljaju filantropskim i humanitarnim stopama svoje majke.

Iako par možda nije htio da djeca idu njihovim, glumačkim stopama, i Knox i Vivienne već su se okušali u tome. Tako je ona utjelovila mladu princezu Auroru u filmu 'Maleficent' (gdje se pojavila zajedno s majkom), a Knox je dao svoj glas liku Ku Ku u filmu 'Kung Fu Panda 3'.

Profimedia 

Upravo su Vivienne mnogi nazvali i najtajanstvenijim djetetom glumačkog para.

Inače, proteklih nekoliko mjeseci, nikada se ovoliko nije pisalo o odnosu Brada Pitta i Angeline Jolie. Naime, nakon što su se razveli 2019. godine, ne prestaju se povlačiti po sudu, a nedavno su u javnost isplivale informacije koje su zgrozile sve one koji su mislili da je brak ovo dvoje glumaca bio i više nego savršen. Realno gledajući, tako je i izgledao.

Naime, nakon što je Jolie prijavila Brada FBI-ju za obiteljsko nasilje te otkrila da ju je na letu avionom 2016. godine udario, prignječio joj lice u wc-u o zid te joj ostavio modrice na tijelu, sada ga je optužila i da je nasilnik nad djecom. Naime, glumica tvrdi da je njezin bivši suprug pokušao ugušiti jedno njihovo dijete, najvjerojatnije najstarijeg posvojenog sina Maddoxa.

Profimedia 

'Sva djeca bila su uplašena. Angelina je ozlijedila lakat i leđa, a jedno je dijete Brad pokušao ugušiti te mu je uz to zadao i udarac u lice', tvrde izvori bliski Angelini dok oni s Bradove strane pak govore kako ništa od tih navoda nije istina.

Navodno je sve vrijeme leta Brad bio jako pijan te je Angelinu zalio pivom, a polijevao je i svoju djecu crvenim vinom. Angelina želi da se ponovno povede istraga o tome je li Brad sposoban odgajati djecu te da ako nije sva prava skrbništva pripadnu njoj. Inače, par se još uvijek sudi zbog imanja u Francuskoj i njihove vinarije, a čini se kako tu kraj sagi razvoda 'Brangeline' neće biti kraj.