Nakon razvoda od Angeline Jolie, mnogo se pisalo o potencijalnim ljubavima jednog od najpoželjnijeg muškarca svijeta - Brada Pitta.

Ipak, bez obzira na brojna šuškanja i potencijalne veze, rijetke su mu zaista bile i službeno potvrđene. A onda u kolovozu ove godine, svjetske su medije napunili napisi o novoj romansi između njega i jedne od najuspješnijih manekenki današnjice - Emily Ratajkowski.

Iako je izgledalo kao da živi pravu ljubavnu bajku, nedavno se razvela od supruga Sebastiana Beara-McClarda koji ju je varao i s kojim je dobila sina Sylvestera. Iako je Brad od Emily stariji 27 godina, mnogi su komentirali kako je pronašao mlađu verziju bivše supruge Angeline. Naime, Emily i Brad prvi su puta viđeni u Parizu gdje ih je očevidac 'spazio' u jednom restoranu u srcu Pariza, a onda u New Yorku kako izlaze iz jedne zgrade gdje su navodno zajedno proveli noć.

Emily Ratajkowski jedna je od najljepših žena svijeta
Profimedia 

Ni Emily i Brad nisu ni u jednom trenutku službeno komentirali svoju vezu, ali možda će biti dovoljne njezine izjave koje je sada iznijela za Variety. 'Od nedavno sam slobodna po prvi put u svom životu i jednostavno osjećam da na neki način uživam slobodi da nisam previše zabrinuta oko toga kako će me tko doživjeti', rekla je manekenka.

Niti je potvrdila, a niti opovrgnula navode da se tajno viđala s holivudskom zvijezdom, a to dovoljno govori.

Brad Pitt i Angelina Jolie zajedno imaju šestero djece
Profimedia 

Inače, kao što je već i više nego poznato, Brad i Angelina Jolie već se godinama povlače po sudu, a nedavno su u javnost isplivale stravične optužbe glumice u kojima Pitta optužuje za obiteljsko nasilje kao i da ju je na letu avionom 2016. godine udario, prignječio joj lice u wc-u o zid te joj ostavio modrice na tijelu. Sve je to prijavila FBI-ju, a sada ga je optužila i da je nasilnik nad djecom te da je pokušao ugušiti jedno njihovo dijete, najvjerojatnije najstarijeg posvojenog sina Maddoxa.

Iako se Brad o slučaju nije oglašavao, nedavno se javila njegova odvjetnica Anne Kiley.

'Brad je još na početku priznao sve za što je odgovoran za razliku od druge strane, ali neće priznati ništa što nije učinio. Bio je na udaru osobnih napada svake vrste i netočnih navoda', rekla je za E!News Kiley.

Brad Pitt i Angelina Jolie zajedno imaju šestero djece
Profimedia 

Dodala je kako je Angelina u proteklih šest godina pokušala okrenuti brojna javna tijela protiv Pitta. 'Srećom, donijeli su svoje vlastite neovisne odluke, a Brad će nastaviti odgovarati na sudu kao što je dosljedno i do sad činio'.

Potom se javio i izvor blizak glumcu koji za TMZ tvrdi da Brad ima ograničen i napet odnos sa svoje šestero djece koje dijeli s Angelinom zbog 'klevetničke kampanje' koju ona vodi protiv njega. Također, isti izvor tvrdi da je Jolie otrovala djecu protiv njihovog oca do te mjere da više gotovo pa i nema nikakav odnos s njima.